Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Kompletta uterum


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Kompletta uterum av hög kvalitet, till förmånliga priser!

Drömmer du om ett vackert och användbart uterum? Då ska du läsa vidare. För i denna kategori hittar du nämligen vårt utbud av kompletta uterum från Canopia by Palram. Uterummen levereras i kompletta paket med väggar, tak, takrännsystem, aluminiumsockel och låsbara skjutdörrar inkluderat - allt för att göra det så smidigt som möjligt för dig att bli med uterum snabbt och enkelt. Uterummen är anpassade för användning året runt och omfattas av hela 10 års garanti. Välkommen att läsa mer nedan eller scrolla upp för att lära dig mer om respektive uterum!

Varför välja ett komplett uterumspaket? 

Fördelarna med att välja ett komplett uterum är många. Istället för att spendera tid och energi på att planera inköp och köra runt plocka ihop en massa delar i olika byggvaruhus, kommer dessa uterum i kompletta paket, redo att monteras. Det sparar dig både huvudbry och pengar i slutändan, och du kan istället se fram emot att få drömuterummet på plats så att du kan börja njuta av det.

Hög kvalitet för användning året runt

Uterummen från Canopia by Palram är otroligt tåliga och klarar av att motstå alla slags väder, oavsett om de utsätts för hård vind, snö, hagel eller regn. Detta tack vare de kraftiga profilerna och den förstärkta konstruktionen med robust aluminiumram, samt akrylväggarna och polykarbonattaket, som båda är UV-skyddande. Därmed kan du känna dig säker på att kunna använda uterummet året runt, oberoende av om det är gassande sol eller full snöstorm utomhus.

Smidig gör-det-själv-montering

De kompletta uterummen i vårt sortiment är överraskande enkla att montera på egen hand. De kommer med ett smidigt Click-N'-Lock-taksystem som bidrar med en säker och enkel montering, där glaset mellan stängerna låses och på så vis förhindrar vatten från att tränga in i rutorna. Och du behöver inte oroa dig för att behöva gå upp på taket och balansera, eftersom uterummet kommer med förmonterade dörrar.

Köp komplett uterum hos jem & fix - fri frakt & snabb leverans

Alla våra kompletta uterum beställs smidigt direkt i vår webbshop. Vi erbjuder fri frakt och snabb leverans direkt hem till din hemadress. Enklare kan det knappast bli!

Mer uterum för pengarna!