Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Motorsågar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Motorsågar för ditt trädgårdsprojekt!>

Har det äntligen blivit dags att såga ner den där grenen som skymmer sikten eller att kapa det där trädet som alltid står i vägen och som dessutom fäller löv över hela trädgården? Då har du hittat rätt! Här hittar du ett stort utbud av kraftfulla motorsågar för varje trädgårdsprojekt. Vi hjälper dig att välja motorsågen för just dig!

Bensindriven, batteridriven eller eldriven motorsåg?

Med en motorsåg är det enkelt och smidigt att kapa träd och grenar i trädgården. Men vilken kraftkälla är egentligen bäst? Det beror faktiskt på vad och var du ska såga. Vi på jem & fix erbjuder ett stort utbud av kraftfulla motorsågar för att du ska hitta rätt motorsåg för varje trädgårdsprojekt. Välj mellan bensindrivna motorsågar, batteridrivna motorsågar och eldrivna motorsågar.

Bensindriven motorsåg

Bensindrivna motorsågar är ofta de mest kraftfulla sågarna som passar bra när du ska kapa träd och kraftiga grenar. De möjliggör även att du kan röra dig fritt i trädgården och ute i skogsområdet och du behöver inte tänka på att hålla dig nära eluttag eller att ladda några batterier.

Batteridriven motorsåg

Batteridrivna motorsågarna är de mest flexibla motorsågarna, ofta kan du använda samma batteri till flera av dina trädgårdsmaskiner och behöver bara ett batteri och laddare oavsett om du ska såga, klippa gräs eller blåsa löv. Batteridrivna trädgårdsmaskiner möjliggör dessutom, precis som med de bensindrivna, att du kan röra dig fritt i trädgården och skogsområdet utan att behöva vara nära ett eluttag.

Eldriven motorsåg

Eldrivna motorsågar har fördelen att du aldrig behöver tänka på att ladda batteriet eller fylla på med bensin. De eldrivna motorsågarna är alltid redo med full kraft och är därför perfekta när du ska såga mycket i närheten av huset så att du kan koppla in sladden i eluttaget eller med en förlängningskabel.

Köpa motorsåg? Det ska du tänka på!

När du ska köpa en motorsåg är det viktigt att du väljer en såg som passar för just dig och dina behov. Här ovan har vi nämt en del för- och nackdelar med bensin-, batteri- och eldrivna motorsågar, men utöver kraftkällan ska du även tänka på vilken svärdlängd och sågkapacitet du behöver för det du ska såga. Det är även viktigt att välja en motorsåg som du tycker känns bekväm och behändig i vikt och storlek, och som du känner dig trygg och bekväm med. Besök din närmsta jem & fix butik eller scrolla upp för att titta närmare på våra olika motorsågar och för att hitta den såg som passar just dina behov.

Mer motorsåg för pengarna!