Allt för trädgården!

Letar du efter produkter till ditt trädgårdsprojekt? Välkommen till jem & fix trädgårdsavdelning! Här kan du hitta allt för att få till den där uteplatsen du alltid drömt om.

Under de olika kategorierna kan du få tips på hur du lyckas med dina planteringar och inspireras av vackra utomhusmiljöer. Klicka in på den trädgårdskategori som stämmer bäst in på vad du letar efter och se våra utbud av trädgårdsprodukter.

Lyckas med dina planteringar 

Har du gröna fingrar som gillar att rota runt i rabatter och plantera om växter? Då har vi mängder av produkter för dig. Här hittar du ett stort utbud av billiga trädgårdsredskap och produkter för bevattning. Här finns även jord och växtnäring som ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas när du planterar samt ogräsbekämpning för att bli av med ogräs och mossa i gräsmattan.

Vilken trädgårdsmaskin vill du ha?

Vi erbjuder dig kraftfulla trädgårdsmaskiner till billiga priser. Passar en eldriven, bensindriven eller batteridriven maskin bäst i din trädgård? I kategorin trädgårdsmaskiner hittar du ett stort utbud av trädgårdsmaskiner av olika märken och modeller, där finns bland annat gräsklippare, grästrimmrar, häcksaxar, kedjesågar och andra trädgårdsmaskiner samt de tillbehör du kan tänkas behöva.

Vad tycker du är viktigt för att trivas i trädgården?

Utomhusmiljön har en stor betydelse för att få till den där hemtrevliga känslan. Allt från att rama in trädgården med ett staket, till att pynta med krukor och dekorationer, ger trädgården en välkomnande och trivsam känsla.

Här hittar du skärmväggar som kan sättas upp för att göra uteplatsen till ett eget rum och snygga trädgårdsmöbler för både stora och små trädgårdar. Vi erbjuder allt från hela möbelset, solstolar, och hopfällbara trädgårdsbord till parasoller, markiser och paviljonger. Dessutom kan du hitta flaggstänger, pooler och mängder av produkter för lek i trädgården. 

Vet du vilken trädgårdsprodukt du söker?

Vet du redan vad du behöver till trädgården? Då kan du ta genvägen och söka direkt i sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv in i sökfältet vad du letar efter så hamnar du direkt i rätt trädgårdskategori. 

Mer trädgårdsfix för pengarna!