OSB


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

OSB-skivor för ditt byggprojekt!

På jakt efter skivmaterial? En OSB skiva, eller med sitt riktiga namn Oriented Stranded Board, är en träfiberskiva som kan beskrivas som ett mellanting mellan en spånskiva och plywoodskiva. OSB skivor framställs genom att man limmar långa träspån under tryck och värme och formar dem till skivor i olika tjocklekar och storlekar.

Vad används OSB skivor till?

OSB skivor används till många byggprojekt och passar framför allt som underlag bakom gipsskivor när du ska bygga en gipsvägg. Genom att montera en OSB skiva bakom gipsskivan klarar den färdiga gipsväggen sedan en större belastning när den är klar. Perfekt om du vill kunna hänga upp tyngre föremål på den färdiga väggen.

På senare tid har OSB skivor även blivit vanligare att ta in i hemmet och används ofta av hemmasnickaren som tillverkar egna möbler. OSB skivan passar exempelvis perfekt till ett snyggt, rustikt soffbord eller till en modern sänggavel.

OSB skivor är ett billigt skivmaterial som även är vanligt att använda till bland annat byggplatsavskärmningar och ett starkare emballage.

Hos oss på jem & fix hittar du billiga OSB skivor i olika dimension och tjocklek. Kolla vilken storlek du behöver och köp dina OSB skivor hos oss!

Mer OSB skivor för pengarna!