Smarta hem


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Billig elektronik för smarta hem!

Letar du efter smart elektronik som förenklar ditt liv i hemmet? Kanske har du hört talas om röststyrd belysning och appar som gör att du kan kontrollera hemmets belysning även när du inte är hemma? Hos oss på jem & fix hittar du ett stort utbud av produkter för ett smart hem! Vi har allt ifrån smarta ljuskällor, fjärrkontroller, smart plugs och rörelsesensorer till billiga priser. Läs vidare nedan eller scrolla upp för att utforska våra olika produkter och hur de kan användas tillsammans för en smidigare vardag.

Smarta ljuskällor med olika färger och nyanser av ljus

Varför nöja sig med ett enda statiskt ljus? Med smarta ljuskällor kan du inte bara tända och släcka, du kan reglera såväl ljusstyrkan som färgtemperaturen, med allt från varmvitt till kallvitt ljus. I vårt sortiment finner du ljuskällor som kan ställas in i tusentals olika vita nyanser, men även ljuskällor som kan lysa i miljoner olika färger. På så vis kan du alltid anpassa ljuset efter ditt humör och sinnesstämning, antingen genom förinställda välbefinnandelägen eller individuell justering. För visst är det skönt att kunna välja ett sorts ljus när du ska läsa, ett när du sitter framför datorn och ett annat när du bara behöver koppla av? Bland våra smarta ljuskällor hittar du såväl kron-, klot- och normallampor men även reflektorlampor, spotlights och LED-strips. På så sätt kan du vara säker på att alltid hitta en ljuskälla som passar dig och ditt hem. De smarta ljuskällorna ansluter till ditt befintliga WiFi och kan sedan enkelt styras via en app i din smartphone.

Styr belysningen på flera olika vis 

Med vårt utbud av smarta produkter från såväl WiZ, Malmbergs, Nexa och Brennenstuhl, kan du styra hemmets belysning oavsett vart du befinner dig. Det enda du behöver för att styra den, är en internetuppkoppling i form av WiFi eller mobildata. Sedan kan du smidigt kontrollera belysningen i hemmet även när du är på semester, på jobbet eller någon annanstans. Många av de smarta produkter vi erbjuder kan även styras utan internetuppkoppling.

Styrning via smart fjärrkontroll

Genom att koppla en smart fjärrkontroll till dina smarta ljuskällor kan du styra din belysning även utan tillgång till WiFi eller smartphone. Med fjärrkontroll kan du bland annat tända och släcka ljuset, dimra, justera färgtemperaturen och ändra till något av dina favoritljuslägen med bara ett knapptryck. Många smarta fjärrkontroller har även en magnetisk hållare för väggmontage, som gör att du själv kan välja om du vill fästa den i hållaren eller använda den som bärbar fjärrkontroll.

Röststyrning

Flera av våra smarta ljuskällor kan styras med hjälp av rösten, exempelvis genom Google Assistant och Siri på din smartphone. Så oavsett om du är hemma, har tillgång till smarta högtalare, eller bara står med din telefon i hand, kan du styra ljuskällorna med din röst. 

Smart plug för eluttag

Med smart plugs blir dina eluttag smarta i en handvändning. Sätt i den smarta kontakten i ditt vanliga uttag, sen är det bara att koppla in din lampa eller annan enhet i den, för att ta del av alla smarta funktioner. Den smarta kontakten ansluter till WiFi varpå du kan styra alla dina enheter via röst eller smartphone. Med hjälp av rekommenderad app i din smartphone, kan du sedn enkelt fjärrstyra ditt hem, vart än du befinner dig. 

Flera fördelar med smart belysning

Men varför byta ut mina befintliga ljuskällor till smarta när jag redan har fungerande belysning, tänker du? Låt oss ge dig några exempel på fördelar. Smart belysning möjliggör att du kan kontrollera den även när du befinner dig på distans. I stället för att koppla dina vanliga lampor till en timer, kan du via din smartphone ställa in att delar eller hela hemmets belysning tänds, släcks eller dimras precis när och hur du vill. En särskilt smidig funktion när du är på semester och inte vill oroa dig för oönskad aktivitet runt hemmet. Smart belysning är även ovärderlig under den kalla och mörka årstiden. I stället för att komma hem till ett nedsläckt hem om kvällarna, kan du ställa in så att ljuset tänds precis lagom till din hemkomst. Något som avsevärt ökar hemtrevnaden. Lika smidigt är det om du väntar gäster eller hyr ut din bostad och inte själv kan vara på plats innan. Genom att ställa in dina dagliga eller veckovisa rutiner har du alltid den perfekta ljussättningen i ditt hem.

Scrolla upp för att hitta rätt produkter för just ditt hem. Du kan välja att handla direkt i vår e-handel eller i din närmaste butik.

Mer smart elektronik för pengarna!