Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Friggebodar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Friggebodar med många användningsområden!

Funderar du på att investera i en friggebod? Att ha en bod på tomten är ett praktiskt sätt att skapa mer plats åt såväl trädgårdsredskap, som trädgårdsmaskiner eller trädgårdsmöbler. En friggebod ger gott om utrymme för förvaring och kan samtidigt vara din alldeles egna snickarverkstad. Dessutom kan en friggebod fungera utmärkt som gästhus, för att kunna erbjuda gäster ett eget mysigt kryp-in. Möjligheterna är många! Läs gärna vidare för att lära dig mer, eller scrolla direkt upp för att läsa mer om respektive friggebod i vårt sortiment.

Bygg en friggebod på tomten

Att bygga och sätta upp en friggebod på tomten behöver inte alls vara särskilt krångligt, och oftast behöver man inte ansöka om bygglov så länge boden är mindre än 15 m². Samtliga av våra friggebodar är otroligt lätta att bygga och montera. Och givetvis kan du under varje produkt se och ladda ner en detaljerad monteringsmanual. Tänk på att du behöver isolera friggeboden om du ska använda den som extra boyta. Detta behöver du inte tänka på om du enbart ska använda boden till att förvara trädgårdsredskap eller dylikt.

Friggebodar i olika storlekar och modeller

I vårt sortiment hittar du friggebodar med en yta på upp till 10,27 m². De flesta av våra friggebodar är tillverkade av obehandlad furu vilket öppnar upp för olika möjligheter att själv måla, olja eller lasera dem. Behöver du köpa till takpapp till friggeboden? Det hittar du i vår kategori Takpapp.

Välkommen in till din närmaste jem & fix-butik så hjälper vi dig att beställa din alldeles egna friggebod!