Rabattkanter


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Rabattkanter - snyggt, praktiskt och billigt!>

Rabattkanter för snygga och praktiska avgränsningar i trädgården! Hos oss på jem & fix hittar du ett stort utbud av rabattkanter i olika modeller, storlekar och material. Vi erbjuder rabattkanter i trä, plast och metall i olika utföranden för att du ska hitta en rabattkant som passar just din rabatt och trädgård. Kolla in hela vårt utbud och hitta rätt rabattkanter för just dig!

Vad används rabattkanter till?

Rabattkanter ger ett praktiskt skydd som förhindrar olika material i trädgården att blandas med varandra, samtidigt som de ger en dekorativ och stilfull inramning till dina olika trädgårdsytor. Rabattkanter används för att göra avgränsningar mellan olika trädgårdsytor och sätts vanligtvis upp mellan rabatten och gräsmattan, eller mellan gräsmattan och trädgårdsgången. Genom att sätta upp rabattkanter hindras gräs, och ogräs, att växa in i rabatten samt att växa ut mellan maskstensplattor och ut i grusgången. Rabattkanterna förhindrar också att sten och grus från trädgårdsgången hamnar på gräsmattan, vilket både din gräsklippare och dina barfotafötter kommer att tacka dig för. Dessutom kan rabattkanter vara ett skydd som förhindrar sniglar att ta sig in i dina rabatter och förstöra trädgårdsland och blomsterodlingar. Rabattkanter är helt enkelt en praktisk hjälp som gör det lättare att hålla det snyggt i trädgården. 

Rabattkanter är både snygga och praktiska

Utöver att vara en praktisk avgränsare som förhindrar grus och sten från att hamna på gräsmattan samt gräset att växa in i rabatten och ut i trädgårdsgången, så skapar rabattkanter även snygga och exklusiva inramningar i trädgården. Genom att sätta upp rabattkanter skapas raka ytor och stilrena avdelningar som blir lättare att hålla rena och snygga, och du får direkt ett mer välskött och genomtänkt intryck av trädgården.

Stort utbud av rabattkanter

Vi erbjuder eleganta rabattkanter i trä som efterliknar ett ministaket och ger en varm och ombonad känsla i trädgården. Du hittar även rabattkanter i råjärn som ändrar utseende med tiden och ger en rustik, modern och industriell känsla till utemiljön. Dessutom har vi ett stort utbud av billiga rabattkanter i plast, en grön rabattkant i plast smälter in i omgåvningen och ger en diskret och stilren ton i trädgården. 

Rabattkanter online och i butik

Köp rabattkanter online på vår e-handel och få dem hemlevererade direkt till din trädgård, eller kom in till några av våra butiker för att titta igenom vårt utbud och se vilka rabattkanter som passar för just dina rabatter. Oavsett om du handlar online eller i din jem & fix butik så erbjuder vi självklart alltid samma låga priser. Välkommen!

Mer rabattkanter för pengarna!