Trallskruv


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Trallskruv - rätt skruv till ditt trädäck!

Ska du skruva trall och letar efter billig trallskruv av hög kvalitet? Då har du hittat helt rätt! Vi på jem & fix älskar trädäck och vill att alla ska ha råd att skruva trall. Därför erbjuder vi ett stort utbud av trallskruv i olika dimension, längd och material för att du ska kunna hitta rätt skruv till ditt trädäck!

Med rätt skruv får du ett mer stabilt trädäck som håller sig starkt längre. Trallskruven tar en stor del av naturens påfrestningar på trädäcket och genom att välja rätt trallskruv får du ett mer hållbart resultat.

Vad är det för skillnad på olika trallskruvar?

Trallskruv används vid infästning av trallvirke och staket, mot träregel. Trallskruvarna är tillverkade av stål, vilket är det absolut vanligaste materialet för all infästning. Här hittar du ett stort utbud av trallskruv av stål i kvalitet A2, A4 och med ytbehandling Protect 4.

Trallskruv A2

Trallskruv A2 är en trallskruv i rostfritt stål. Trallskruv A2 är tillverkad av legerat stål av typen 18% krom och 8% nickel. Trallskruven passar att användas i allmänna utomhusmiljöer.

Trallskruv A4

Trallskruv A4 är också en trallskruv i rostfritt stål. Trallskruv A4 är tillverkad likt A2, men med större andel nickel och krom samt molybden som gör att skruven blir syrafast. Trallskruv A4 påverkas inte av den yttre miljön och passar därmed att användas i utomhusmiljöer nära havsvatten samt under jord. 

Trallskruv Protect 4

Trallskruv Protect 4 är en trallskruv tillverkad av legerat specialstål. Trallskruven är belagd med ytbehandling av Protect 4 vilket är en typgodkänd rostskyddsbeläggning, testad av Statens Provningsanstalt och godkänd av Sitac att uppfylla kraven i korrosivitetsklass C4 (samma klass som skruvar i rostfritt stål). Trallskruv Protect 4 säljs däremot till ett betydligt lägre pris och har därför blivit en av våra mest populära trallskruvar.

Scrolla upp för att läsa mer om våra olika trallskruvar och för att hitta rätt skruv till din trall.

Mer trallskruv för pengarna!