Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Halogen


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Ljuskällor Halogen>

Har du svårt att veta vilken ljuskälla du ska välja? Halogen är ett bra val för dig som verkligen vill få till ett perfekt ljus med exeptionell färgåtergivning och ett jämt ljusflöde. Halogenlampans färgåtergivning gör den ofta till nummer ett bland proffesionella ljussättare som är ute efter ett riktigt proffsigt ljus. 

Halogen - Ljuskällans egenskaper

Utöver att Halogen ger ett fantastiskt ljus, så håller de längre och är mer effektiva än gamla traditionella glödlampor, dock är Halogen inte i närheten av så energieffektiva som LED-lampor. Livslängden för Halogen är ca. 2000 - 3000 brinntimmar, det är ca. dubbelt så länge som en traditionell glödlampa, men samtidigt bara en tiondel av livslängden för en LED-lampa.

Stort utbud av Halogen

Hos oss hittar du ett stort utbud av billiga Halogen-ljuskällor från OSRAM. Klicka in på respektive produkt för att läsa mer om våra olika ljuskällor. Med vår smarta filtreringsfunktion kan du enkelt filtrera på modell, effekt, sockel, storlek m.m. för att hitta rätt Halogen-lampa för din armatur och det rum som du vill lysa upp.

Är du osäker på om Halogen är den rätta ljuskällan för dig? Jämför gärna med våra LED-lampor för att lära dig mer och hitta den ljuskälla som passar dina behov. LED hittar du här.

Är du ute efter Halogen-lysrör? Lysrör hittar du här.

Mer Halogen för pengarna!