Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Billiga byggvaror till varje byggprojekt!

Är du på jakt efter billiga byggvaror till ditt byggprojekt? Välkommen till jem & fix lågprisbyggmarknad, vi erbjuder dig ett stort utbud av byggmaterial till riktigt låga priser! I den här kategorin kan du kolla in hela vårt produktsortiment inom byggmaterial. Vi erbjuder dig virke och listverk, skivmaterial och panel, produkter för gjutning och husgrund, kakel och klinker, isolering och produkter för tak och vind. Här hittar du även dörrar och fönster, golv för alla rum, produkter för ventilation, sten och plattor samt ett stort utbud av produkter för infästning

Så om du ska lägga nytt golv, kakla om badrummet, byta tak över entrén eller bygga ett trädäck, då har du kommit helt rätt. Här hittar du billiga byggvaror till varje byggprojekt!

Under varje kategori kan du läsa mer om de olika produkterna och få information om både material och tillvägagångssätt. Klicka in på den byggkategori som stämmer bäst in på vad du behöver och inspireras till ditt nya byggprojekt!

Billigast i Sverige på altan

2019 utsågs jem & fix till billigast i Sverige på altanprojekt, enligt den oberoende aktören Buildflow. Du kan läsa mer om Sveriges billigaste altanprojekt här

Billiga byggvaror

Oavsett om du ska renovera eller bygga nytt så vill vi hjälpa dig att förverkliga dina drömmar, därför erbjuder vi massor av byggvaror till billiga priser.

Här hittar du både obehandlat och tryckimpregnerat virke, lister i olika material samt ett stort utbud av beslag, spik och skruv för infästning. Ska du bygga en egen sommarstuga, lägga ett trädäck på uteplatsen eller sätta upp en vägg och göra två rum av den stora öppna ytan när familjen blivit större? Vi erbjuder skivmaterial och panel för både innervägg och fasad, isolering, tak, dörrar och fönster samt produkter för husgrund och gjutning för dig som vill bygga från grunden.

Vi har kakel, klinker och ventilation för dig som är sugen på att renovera kök och badrum och mängder av billiga laminatgolv och parketter för dig som vill ge hemmet ett lyft med nytt, fräscht golv. Dessutom erbjuder vi dig även ett stort utbud av sten, plattor och tillbehör för att snygga till utomhusmiljön.

Vet du vilken byggprodukt du söker?

Vet du redan exakt vad du letar efter? Då kan du ta genvägen genom sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv i sökfältet vad du letar efter så hamnar du direkt i rätt kategori.

Handla dina byggvaror i vår Drive in

För att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att handla byggvaror hos oss erbjuder vi Drive-in som gör att du direkt kan lasta dina tyngre byggvaror i bilen eller på släpet. Det är bara att kör in i vår Drive-in, lasta dina nya byggvaror och sen emidigt betala i vår ute-kassa. 

Låna släp gratis

Behöver du låna ett släp? När du handlar byggvaror hos oss får du gärna låna ett av våra släp, helt gratis! Så att du enkelt kan frakta hem dina byggvaror och förverkliga ditt byggprojekt. Klicka här för att läsa mer om att låna släp hos oss.

Mer bygg för pengarna!