Plasttak


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Stort utbud av plasttak och kanalplast till billiga priser!

Har det gamla plasttaket över cykelskjulet sett bättre tider? Eller ska du kanske bygga ett uterum med tak över? Låt oss då få glädja dig med vårt utbud av takplast med såväl plasttak som kanalplast till låga priser. Hos jem & fix hittar du alltid takplast av hög kvalitet som gör sig utmärkt för såväl altanen som cykelskjulet och carporten. Läs vidare för att ta reda på hur vårt utbud av plasttak och kanalplast kan passa till just ditt byggprojekt!

Kanalplast för ett lättskött tak med god värmeisolering

Tack vare sin isoleringsförmåga lämpar sig kanalplast bra till året-runt-uterum, men även där du vill ha ett så stort ljusinsläpp som möjligt, till exempel terrassen eller carporten. Den kanalplast vi erbjuder på jem & fix är tillverkad av klar och slagtålig polykarbonat med ett ljusinsläpp på 80% och ett UV-skydd på 99,9%. Den kan användas till såväl platta som böjda konstruktioner och minimerar uppkomsten av kondens, även om det är naturligt att en del kan förekomma under året. Kanalplasten är både lätt att montera och lätt att underhålla genom lättare rengöring. Allt du behöver är lite ljummet vatten, såpa och en mjuk borste. Som om det inte vore nog, kommer vår kanalplast med hela 10 års garanti på bristningar och ljusgenomträngning. Vi skulle därmed vilja lova att du gör ett klokt val när du väljer kanalplast från jem & fix. Du kan läsa mer om vår kanalplast och lämpliga tillbehör längre upp på sidan.

Plasttak för många typer av byggprojekt

Finns det något mysigare än att kunna sitta skyddad på altanen medan regnet smattrar mot taket? Med ett plasttak över den öppna altanen eller pergolan, kan du njuta längre av sommaren, även när det regnar. Ett plasttak ger dig ett bra och hållbart skydd mot nederbörd och vind, samtidigt som det släpper igenom gott om naturligt ljus utan att du behöver bli bländad av solens starka strålar. De plasttak vi erbjuder på jem & fix är tillverkade av blåtonad PVC-plast med ett korrugerat utförande, och de finns i flera olika bredder för att kunna passa just ditt byggprojekt. För ett lyckat slutresultat erbjuder vi givetvis både tätningslist och specialanpassad plasttakskruv som förhindrar uppkomsten av sprickor runt hålet vid temperaturskillnader. 

Vilken typ av takplast bör jag välja?

Nu när du läst mer om den takplast vi erbjuder på jem & fix, kanske du fortfarande undrar vilket val som egentligen är bäst för dig? Vi skulle säga att valet av takplast ofta görs utifrån huruvida det finns ett behov av att taket ska vara isolerande eller inte. Ett så kallat termiskt kanalplasttak i polykarbonat ger god värmeisolering medan ett plasttak i sig inte har några isolerande egenskaper. Tänk därför igenom hur behovet ser ut hos dig. Ett tak av korrugerad plast räcker till exempel gott och väl till ett uterum byggt på en oisolerad träaltan, liksom ett cykelskjul, pergola eller carport där det inte ställs några krav på isoleringsförmåga. Behöver du däremot takplast till ett uterum som har isolerade väggar och golv, för att kunna användas året runt, så är kanalplast ett mer lämpligt val. Självklart kan du ändå välja kanalplast om du tycker det är mer estetiskt tilltalande. Kanalplast är också ofta ett uppskattat val tack vare att det platta utförandet leder bort regn och snö, samt gör det något lättare att rengöra än korrugerad plast. Det finns dock inget rätt eller fel, plasttak gör sig som sagt ypperligt i otroligt många sammanhang och är ofta ett kostnadseffektivt val.

Söker du efter kanalplast eller plasttak till uterum? Kom in till oss på jem & fix!

Välkommen till oss på jem & fix när du behöver köpa kanalplast eller plasttak till uterum och andra byggprojekt. Hos oss hittar du givetvis även de rätta monteringstillbehören till billiga priser. Vi gör det helt enkelt lätt för dig att få till det där taket som du så länge funderat på. Nyfiken på vart din närmaste jem & fix-butik finns? Se vägbeskrivning och öppettider till våra butiker här.

Mer plasttak för pengarna!