Kanalplast


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Stort utbud av kanalplast till billiga priser!

Ska du bygga tak över uterummet eller verandan? Att kunna sitta skyddad inne i ett uterum medan höstlöven faller och vinden pinar utanför är oerhört mysigt. Hos jem & fix hittar du kanalplast av hög kvalitet som passar till övertäckning av altaner och andra byggnader. Läs vidare för att lära dig mer om vårt gedigna utbud av kanalplast!

Kanalplast för ett hållbart och lättskött tak med god värmeisolering

Kanalplast av polykarbonat har en god isoleringsförmåga och lämpar sig bra till året-runt-uterum, men även där du vill ha ett behagligt ljusinsläpp, till exempel terrassen eller carporten. I vårt sortiment hittar du såväl kompletta kanalplasttak, där profiler och alla tillbehör för montage ingår, men även enkla kanalplastskivor. Vi erbjuder både transparent och opalfärgad kanalplast där den transparenta ger en hög ljustransmission medan den opalfärgade ger en något dämpad, behaglig ljustransmission. Därtill kan du välja mellan en rad olika dimensioner samt 10 mm och 16 mm tjocklek. Gemensamt för dem alla är att de kan användas till såväl platta som böjda konstruktioner. De är både lätta att montera och lätta att underhålla genom lättare rengöring. Allt du behöver är lite ljummet vatten, såpa och en mjuk borste. Som om det inte vore nog, kommer kanalplasten med 10–15 års garanti på bristningar och ljusgenomträngning. Vi skulle därmed vilja lova att du gör ett klokt val när du väljer att köpa ditt kanalplasttak från jem & fix. Du hittar mer produktinfo samt lämpliga tillbehör längre upp på sidan. 

Vad ska jag tänka på vid valet av takplast?

När du ska välja takplast bör du framför allt bestämma dig för om du vill att det ska vara isolerande eller inte. Ett kanalplasttak ger som sagt god värmeisolering medan ett plasttak inte har några isolerande egenskaper. Om du till exempel har ett uterum med isolerade väggar samt golv, och vill använda rummet även under de kallare månaderna, så är det kanalplast som är det optimala valet. Om du däremot inte har något krav på isoleringsförmåga och till exempel har ett uterum, skjul eller carport som står på en oisolerad grund, då räcker det med ett korrugerat plasttak. Många väljer just tak av kanalplast för dess estetiskt tilltalande egenskaper men också då det, tack vare sitt platta utförande, är något lättare att rengöra än korrugerade plasttak. Det finns dock inget rätt eller fel och valet är helt upp till dig! 

Billig kanalplast till uterummet? Kom in till oss på jem & fix!

Välkommen till oss på jem & fix när du behöver köpa kanalplast till ditt byggprojekt. Hos oss hittar du givetvis även de rätta monteringstillbehören till billiga priser. Nyfiken på vart din närmaste jem & fix-butik finns? Se vägbeskrivning och öppettider till våra butiker här.

Är du istället ute efter ett komplett uterum som är redo att monteras? Eller skjutbara uterumspartier i glas? Välkommen att kika in i vår kategori Uterum.

Mer kanalplast för pengarna!