Verktyg till billiga priser!

Letar du efter verktyg till ditt byggprojekt? Här hittar du verktygen och maskinerna du behöver, alltid av god kvalitet och till billiga priser!

Vi erbjuder ett stort utbud av verktyg till både hemmafixaren och till den proffesionella hantverkaren. Här hittar du allt från mindre handverktyg till kraftfulla elverktyg samt alla tillbehör du behöver till dina verktyg. Oavsett om du vill köpa verktyg för att kunna utföra de vanliga projekten i hemmet, eller om du vill köpa proffsverktyg för de stora byggprojekten så har vi verktygen för dig. Vi erbjuder verktyg från kända varumärken och vår prisgaranti garanterar dig att du alltid får verktygen till det lägsta priset. 

Verktyg är mer än bara verktyg

Vi brukar säga att en hammare inte bara är en hammare och att en såg kan mer än att såga. Bra verktyg möjliggör att du kan förvekliga dina byggprojekt och gör att du kan känna dig nöjd och stolt. Det är kul att bygga, snickra och montera, och med bra verktyg är det lätt att lyckas med arbetet.

Verktyg och tillbehör 

Ska du borra, skruva, slipa eller såga? Vi erbjuder dig både vektygen och tillbehören. Här hittar du borrar, bits, sågblad och slipskivor, dessutom har vi bockar, stegar, verktygslådor och mätverktyg. Allt för att du ska lyckas med ditt projekt! Vi erbjuder dig även anläggningsmaskiner som cementblandare och betongblandare samt flertalet högtryckstvättar och kompressorer.

Verktyg och säkerheten

Vi på jem & fix tycker att säkerheten är viktig och erbjuder därför ett stort utbud av skyddsutrustning. Var alltid noggrann när du arbetar och använd hörselkåpor, skyddsglasögon, handskar och skyddsmask.

Vilka verktyg behöver du?

Vi har delat in de olika verktygen och tillbehören i olika kategorier för att du lätt ska kunna hitta vad du letar efter. Klicka dig in på den kategori som stämmer bäst överens med vad du söker och hitta rätt verktyg för ditt nästa byggprojekt. Vet du redan vilka verktyg du behöver? Då kan du ta genvägen och söka direkt i sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv in det verktyg eller tillbehör du letar efter i sökfältet så hamnar du direkt i rätt kategori.

Mer verktyg för pengarna!