Parkettgolv


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Klassiskt Parkettgolv till billigt pris!

Ska du lägga nytt golv? Hos oss kan du köpa ett äkta parkettgolv till riktigt billigt pris! Ett parkettgolv är ett klassiskt trägolv som ger ett exklusivt och tidlöst intryck i hemmet, samtidigt som det är mycket slitstarkt och håller i många år framöver. 

Många som letar efter ett billigare golv väljer vanligen ett laminatgolv, men är du ute efter ett äkta trägolv och ändå vill komma undan billigt så erbjuder vi även parkettgolv till billiga priser. Hos oss på jem & fix kan du köpa prisvärda Parkettgolv Ek, en klassisk 3-stavsparkett som ger ett elegant och tidlöst intryck och en varm känsla till hemmet.

Parkettgolv - ett äkta trägolv

Ett parkettgolv är tillverkat av äkta trä vilket gör att det tåligt och ger det en naturlig lång hållbarhet. Alla parkettgolv har en varierande ådring och färgskiftning som medför en varm och levande känsla. Det är ett vackert och exklusivt val för dig som vill åt ett genuint levande och naturligt hem.

Är det svårt att lägga parkettgolv själv?

Att själv lägga parkettgolv är inte svårare än att lägga något annat golv. Vårt Parkettgolv Ek 3-stav är designat med klickfunktion vilket gör att du enkelt och smidigt kan klicka det på plats och snabbt få till ett snyggt resultat. Men som med alla delar av bygg och renovering så är förberedelserna och planeringen minst lika viktig som själva utförandet. Börja med att mäta rummet där parkettgolvet ska läggas så du vet hur mycket golv du behöver köpa hem. Köp även hem ett par paket extra för att täcka upp för spill. Jämna ut eventuella ojämnheter som finns på det befintliga golvet och använd ett bra underlagsmaterial för golvläggningen. Underlag för parkettgolv hittar du här.

Åt vilket håll ska golvet läggas?

Innan du börjar  lägga ditt nya parkettgolv måste du bestämma dig för åt vilket håll golvet ska läggas, golvriktningen har stor effekt på hur rummet kommer att uppfattas och avgörs både utefter rummets ljusinsläpp samt storleken och formen på rummet. Grundregeln som brukar sägas är att ett parkettgolv ska läggas längs med den riktning som rummets huvudsakliga ljusinsläpp kommer ifrån. Men även golvets storlek och form är viktigt att ta hänsyn till.

Om du ska lägga golv i ett smalt rum bör parkettgolvet läggas horisontellt för att få det att uppfattas som större. Är det ett kort rum bör du lägga parkettgolvet vertikalt för att öka känslan av djup i rummet. 

Innan du börjar lägga parkettgolvet är det även bra att titta på träets naturliga färgskiftningar och matcha ihop golvet för att få snygga, diskreta övergångar.

Billigt parkettgolv med garanti

Vårt Parkettgolv ek är ett hållbart parkettgolv som säljs med 5 års garanti. Golvet lämpar sig väl för golvvärme. Läs mer på produktsidan för parkettgolv.

Mer parkettgolv för pengarna!