Ytterpanel


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Ytterpanel till lågpris!

Ska du köpa ytterpanel?

Är du på jakt efter ny panel till din fasad? Då har du hamnat helt rätt! Oavsett om du ska bygga nytt, bygga ut, eller bygga om så kan du hitta panelen till ditt byggprojekt hos oss.

Vi erbjuder dig ett stort utbud av både obehandlad och gundmålad panel för att du ska få till ditt husprojekt precis så som du önskar. Här hittar du fjällpanel, herrgårdspanel och klädselpanel i olika dimensioner och längder.

Vilken panel behöver du?

Fjällpanel monteras liggande och används till fasadbeklädnad. Fjällpanelen består av fasade brädor som ger en överlappande struktur med dolda skarvar. Charmigt och diskret! 

Herrgårdspanelen används även den till fasadbeklädnad, men kan monteras både liggande och stående. Brädorna överlappar smidigt varandra vilket gör att herrgårdspanelen skapar ett stilrent och vackert intryck av fasaden.

Klädselpanel består av klädselbrädor och används vanligtvis till husfasader som stående panel. Klädselbrädor kan även användas som täcklist och ger huset en snygg och slät yta.

Obehandlad panel

Alla våra obehandlade paneler rekommenderas att ytbehandlas. Ytbehandla panelen innan montering och avsluta därefter med ett sista lager färg när allt sitter på plats för att täcka spik och skruv och ge fasaden en snygg finish.

Mer panel för pengarna!