Klädselbräda Grundmålad 22 x 120 mm - 3,6 m Södra Wood

Art.nr: 9057263

Klädselbräda Grundmålad 22 x 120 mm - 3,6 m Södra Wood

Art.nr: 9057263
  • Klädselbräda
  • Grundmålad
  • Mått: 22 x 120 mm - 3,6 m
  • CMP-G-certifierad
97.02

Produktbeskrivning

Ytterpanel G4-2 CMP-G Vit - 22 x 120 mm - 3,6 m

Grundmålad klädselbräda från Södra. Panelen är en ytbehandlad kvalitetspanel tillverkad av svensk gran. Den kan monteras året runt och är ett hållbart och kostnadseffektivt val av panel. Genom att du väljer en ytbehandlad panel både förlänger du underhållsintervallerna för panelen och ökar livslängden på träfasaden.

Ytterpanelen är tillverkad av gran från svenska skogar och tillverkning samt ytbehandling av panelen sker i Sverige och är speciellt anpassad för att stå emot vad det nordiska klimatet kan utsätta den för. Panelen har dimensionen 22 x 120 mm och längden 3,6 meter. Ytterpanel Grundmålad 22 x 120 mm finns även att köpa i längderna 4,2 meter och 4,8 meter.

Ytterpanel CMP-certifierad

Ytterpanelen från Södra är kvalitetssäkrad och certifierad CMP av Svenskt Trä. Certifieringen säkerställer höga krav på träråvaran, på färgen samt på hela ytbehandlingsprocessen, så att du kan känna dig helt säker på att panelen är av hög kvalitet och håller i många år framöver. Läs mer om Certifierad Målad Panel och vad det innebär här.

Kan man måla grundmålad ytterpanel?

Grundmålad ytterpanel passar att övermålas med de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter som förekommer på marknaden och håller god kvalitet. Däremot ska den grundmålade ytterpanelen aldrig målas över med lasyrfärg eller med slamfärg, som exempelvis Falu rödfärg.

sodra CMP-G_Södra

Info & guider