Stolsdynor


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Sittdynor till utemöblerna!

Letar du efter snygga och billiga dynor till utemöbler? Då har du kommit helt rätt. Oavsett om du är ute efter ett färgglatt, mönstrat eller ett mer neutralt alternativ, kan vi lova dig ett varierat sortiment av dynor. Så varsågod att hitta just din stolsdyna hos oss på jem & fix!

Vilken sittdyna bör jag välja?

Utöver att bidra till att du sitter mjukare och mer bekvämt i din trädgårdsstol, blir stolsdynor också en snygg inredningsdetalj som kan förhöja hela känslan på din uteplats och göra den mer inbjudande. Här är det egentligen bara smak och tycke som sätter gränsen för just ditt val av stolsdyna. Självklart bör du också välja dyna efter trädgårdsmöbelns form.

Flera av våra trädgårdsstolar har matchande dynor i samma serie men det går givetvis bra att göra andra kombinationer. För positionsstolar rekommenderar vi generellt en dyna som är formad med både sitt- och ryggdyna i ett, medan det för enkla trädgårdsstolar kan räcka med en sittdyna. Visste du att vi på jem & fix även har dynor för trädgårdssoffor? Hos oss kan du hitta bekväma dynor som t.ex. passar till egenbyggda trädgårdssoffor av lastpallar.

Alla våra dynor har hög sittkomfort och hjälper till att värma dig när den svala brisen sveper in under sommarkvällen. För ett extra slitstarkt alternativ kan vi rekommendera våra sittdynor med UV-behandlat och vattenbeständigt fodral, perfekt för sommarens alla soliga dagar men också vid överraskning av regn. Det kan också vara smart att välja en dyna med avtagbart fodral som är lätt att tvätta, särskilt praktiskt om du har småbarn eller husdjur som också gärna kryper upp i trädgårdsstolen.

Skydda dina sittdynor för längre hållbarhet

Även om vårt sortiment av billiga dynor till utemöbler gör det enkelt att byta dynor efter såväl säsong som humör, kan det vara en god idé att följa våra tips för att förlänga hållbarheten på dem.

  • Med en dynbox får du en praktisk och prydlig förvaring som skyddar varje sittdyna mot slitage från väder och vind. Dynboxen blir snabbt hela familjens kompis då det går smidigt att både plocka fram och undan dynorna. Samtidigt rymmer dynboxen även andra saker som kan vara skönt att slippa ha ståendes framme, t.ex. trädgårdsredskap eller leksaker. Att dynboxen även kan fungera som en extra sittbänk är bara ytterligare ett plus. 
  • Ett annat tips för att hålla stolsdynor till utemöbler fräscha längre är att impregnera dynorna med en textilimpregneringsspray, detta hjälper dem att stå emot fukt och smuts.
  • Ibland är det dock lätt att vara glömsk och kanske blir dynorna ändå kvar utomhus. Skulle detta hända, ställ dem då bara på högkant och låt dem lufttorka.

Skapa en oas med trädgårdsinredning

Nu när du förhoppningsvis fått inspiration och tips om sittdynor till utemöbler, kanske du är sugen på mer inspiration om hur du kan skapa dig en oas i trädgården. Hos oss på jem & fix hittar du alltid ett brett utbud av stilfulla och billiga utemöbler, såväl för lilla balkongen som den stora terrassen. Vi erbjuder t.ex. trädgårdsbord, trädgårdsbänkar, solstolar, parasoll, markiser, paviljonger och hängmattor. Allt för att du ska kunna njuta av sommarens alla glada stunder i trädgården. Klicka dig gärna in i vår kategori Trädgårdsmöbler för att läsa mer och låta dig inspireras av våra olika utemöbler och tillbehör.

Mer trädgårdsdynor för pengarna!