Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 4,2 m Södra Wood

Art.nr: 9057271

Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 4,2 m Södra Wood

Art.nr: 9057271
  • Ytterpanel Grundmålad
  • Mått: 22 x 145 mm - 4,2 m
  • CMP-G-certifierad
  • Beställningsvara
142.59

Produktbeskrivning

Ytterpanel G4-2 CMP-G Vit - 22 x 145 mm - 4,2 m

En grundmålad ytterpanel är ett hållbart och kostnadseffektivt val av panel. Genom att välja en ytbehandlad panel ökar nämligen både underhållsintervallerna och livslängden på din träfasad. Den här grundmålade ytterpanelen från Södra är en kvalitetspanel av gran från svenska skogar. All tillverkning och ytbehandling av panelen sker i Sverige och är specifikt anpassad för att stå emot det svenska klimatet. En stor fördel med denna panel är att den kan monteras året runt, tack vare att den inte kräver något förarbete. Därmed kan du klä ditt hus oavsett väder och årstid och lugnt vänta in rätt klimat för målning. Med grundmålad panel minskar du även risken för att trärena ytor blir synliga när träet krymper då det torkar. Den har dimensionen 22 x 145 mm och längden 4,2 meter. Men säljs även i en kortare variant med längden 3,6 meter.

Ytterpanel certifierad CMP

Södras ytterpanel är kvalitetssäkrad av Svenskt Trä och certifierad CMP. Certifieringen säkerställer höga krav på både träråvaran samt färgen och ytbehandlingsprocessen, så att du kan vara säker på att panelen är av hög kvalitet och håller i många år framöver. Läs mer om Certifierad Målad Panel och vad det innebär här.

Vilken färg ska användas till grundmålad panel?

Grundmålad panel kan övermålas. Du kan använda de flesta vattenburna akrylat- och alkydprodukter samt lösningsmedelsburna alkydprodukter med god kvalitet som förekommer på marknaden idag. Slamfärg, som t.ex. Falu rödfärg, samt lasyrfärg, ska inte användas på den grundmålade panelen.

Ytterpanel Grundmålad 22 x 145 mm - 4,2 m är en beställningsvara som säljs i din jem & fix-butik.

sodra CMP-G_Södra

Info & guider