Tillbehör kakel & klinker


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

Fri frakt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Tillbehör för kakel & klinker!

Renoverar du badrummet eller har det blivit dags för en uppfräschning av köket? Om du ska kakla eller lägga klinker så hjälper vi dig på vägen. Här hittar du mängder av tillbehör för kakel och klinker. Kakel och klinker ger en fräsch, modern och elegant känsla till rummet, det är ett hållbart val som är enkelt att hålla rent och faktiskt inte så svårt att montera på egen hand. Med rätt tillbehör och noggrannhet i arbetet så är det enkelt att lyckas få till ett fint resultat på både väggar och golv. 

I den här kategorin hittar du tillbehör för kakel och klinker. Vi erbjuder allt från fästmassa till kakelskärare, kakelsnöre och putsbräda. Vi erbjuder även fogpinnar, fogskrapa, kakelkryss och kakeltång och dessutom kan du köpa kakellister i olika storlekar som hjälper dig att få till de sista detaljerna och ger ett elegant helhetsintryck.

Kakel och klinker i våtrum

Om du ska renovera badrum eller andra våtutrymmen är det viktigt att allt går rätt till för att dina försäkringar ska gälla. Säkerställ alltid hantverkarens behörighet och kontrollera att hantverkaren har våtrumslicens. Se även till att du får ett våtrumsintyg efter att renoveringen är klar. Om det skulle uppstå några problem i framtiden är våtrumsintyget viktigt för att garantier och försäkringar ska gälla.

Du kan absolut kakla eller lägga klinker själv, även i våtrum. Men försäkra dig om gällande branschregler samt bestämmelser med ditt försäkringsbolag och även med en eventuell bostadsrättsförening.

Oavsett om du vill sätta kakel och klinker i våtrum eller någon annan stans i hemmet så har vi tillbehören som du behöver! Hos oss kan du köpa kakel, klinker och tillbehör av hög kvalitet till ett lågt pris. Välkommen in till din jem & fix butik när det är dags att montera kakel eller klinker.

Mer tillbehör för kakel och klinker för pengarna!