Uterumspartier Vår & Höst


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Uterumspartier för vår & höst!

Letar du efter uterumspartier för ett uterum som ska kunna användas även när det är kallt ute? Härligt, då har du kommit till rätt plats! I denna kategori hittar du nämligen vårt sortiment av uterumspartier med skjutbara dörrar anpassade för våren och hösten. Partierna finns som 2-, 3- och 4-delade partier med dubbla 4 mm säkerhetsglas. Och du, alla våra uterumspartier omfattas av hela 5 års garanti. Läs mer nedan eller scrolla upp för att läsa mer om de olika uterumspartierna!

Stort utbud av skjutbara glaspartier i olika dimensioner 

Samtliga av våra skjutbara glaspartier kan fås i en mängd olika bredder. På så sätt blir det enklare för dig att anpassa helt utefter det behov och de förutsättningar som just du har för ditt uterum. Vi erbjuder bredder på så lite som 1495 mm och även större bredder på upp till 4125 mm. Tänk på att mäta noggrant innan du beställer.

Välj glasskjutdörrar utefter behov

Uterumspartier Vår & Höst passar utmärkt för dig som vill kunna använda ditt uterum under vårens och höstens lite kyligare månader. Eftersom dessa uterumspartier har glasskjutdörrar i isolerglas, skyddar de mot kylan på utsidan så att du kan njuta av uterummet även när det inte är milt eller varmt ute. Om du vet med dig att uterummet istället främst ska användas under sommarsäsongen, kan du med fördel välja Uterumspartier Sommar som har glasskjutdörrar i 1-glas. Samtliga av våra glasskjutdörrar har vitlackerade aluminiumprofiler av högsta kvalitet, med borstlister för extra täthet mellan skjutdörrarna. Vid monteringen kan du själv välja hur du vill att dörrarna ska placeras.

Glaspartier av hög kvalitet för garanterad hållbarhet i många år

Alla glaspartier i vårt sortiment är svensktillverkade och omfattas av hela 5 års garanti. Glaspartierna har härdat säkerhetsglas som är 5 gånger starkare än ett vanligt glas. Så när du väljer att köpa dina glaspartier hos oss, kan du känna dig trygg med att ditt nya uterum kommer att hålla under många år framöver. Varmt välkommen att beställa dina uterumspartier direkt i vår webbshop!

Mer uterumspartier för pengarna!