Mer fix för pengarna!

Spara pengar med lågpris

På jem & fix tycker vi att det ska vara billigt och enkelt att fixa hemma och i trädgården. Därför strävar vi efter att ge varenda hemmafixare så låga priser som möjligt. Vi vill att alla ska ha möjlighet att bygga sin drömveranda, anlägga sin drömträdgård eller fixa sitt drömbadrum. Med låga priser kan vi förverkliga fler byggdrömmar - och du får mer fix för pengarna. 

Vi erbjuder dessutom en generös lågprisgaranti, som låter dig handla tryggt i våra butiker. Du kan läsa mer om villkoren för vår prisgaranti här.

Fixa det själv!

Genom att fixa mer själv kan du spara mycket pengar. Med våra låga priser blir det dessutom extra lönsamt för den som vill ta sig an ett hemmaprojekt på egen hand. 

Vill du ha lite tips och inspiration till ditt nästa projekt? Vi har samlat alla våra guider på en sida, för att du enkelt ska kunna hitta den information du behöver - oavsett om du ska lägga golv, isolera innerväggar, byta ruta i växthuset, beskära trädgården eller bara vill lära dig mer om hur du väljer rätt skruv.

Du hittar alla dessa guider och många fler på vår sida med fixa-det-själv-guider, här.

Så håller vi priserna låga

Hur kan jem & fix egentligen ha så låga priser? Vi har verkligen anpassat hela vårt koncept för att kunna hålla våra priser låga. Genom att skära ner på allt som är överflödigt och skippa dyra mellanled, kan vi fokusera på att säkerställa lägsta möjliga pris till alla våra kunder. På jem & fix tycker vi om att spara, och det gör vi på alla sätt det bara går. Det innebär även att våra butiker är så enkelt och tydligt uppbyggda som möjligt, så att våra kunder ska kunna hjälpa sig själva att hitta vad de söker. På så sätt kan vi även ha en mindre personalstyrka på plats i butikerna, vilket bidrar till att vi kan sänka priserna på våra produkter ytterligare. På vår varugård erbjuder vi dessutom drive-in för enklare lastning av tyngre produkter, där våra kunder själva kan plocka sina varor. Man skulle alltså kunna säga att vi samarbetar med våra kunder för att tillsammans kunna hålla priserna låga. Det kan man verkligen kalla teamwork – ett stort tack till alla våra fantastiska kunder! 

Självservice

Vi har en mindre personalstyrka i butikerna, och uppmuntrar våra kunder att hjälpa sig själva.

Drive-in

Vi erbjuder drive-in för enklare lastning av tyngre produkter, där våra kunder kan plocka själva.

Inga dyra mellanled

Vi skär ner på det som är överflödigt, för att säkerställa ett så lågt pris som möjligt.