Byggställning & stegar


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Liknande kategorier

Stegar & byggställningar, när du behöver jobba på höjden!

Har du svårt att nå när du exempelvis ska måla eller putsa fönster? Hos jem & fix hittar du ett stort urval av stegar som passar till alla typer av uppgifter, såväl inomhus som utomhus. Stegarna är alla av god kvalitet och dessutom godkända enligt EN-131. Så du kan känna dig helt trygg med att ställa dig på de översta stegen. Välkommen att utforska vårt utbud av stegar som låter dig arbeta säkert på hög höjd!

Billiga stegar för alla typer av uppgifter

Ska du utföra målningsarbeten? Då kan en trappstege vara den perfekta hjälpen för att nå på höjden. Är det viktigt att stegen tar minimal plats vid förvaring? Då är en hopfällbar universalstege perfekt. Vill du ha två funktioner i en enda stege? Med en kombistege får du en kombination av en trappstege och en vanlig stege. Läs mer nedan för att lära dig mer om våra olika stegar!

Enkelstege

En enkelstege är, i sin enkelhet, en klassisk stege med en fast längd. Den är således inte justerbar i höjd och ej heller hopfällbar. Trots avsaknaden av finesser, låter enkelstegen dig på ett säkert sätt nå den höjd du behöver. De flesta enkelstegar är tillverkade av aluminium och har räfflade steg för att ge ett stabilt och säkert fotfäste. 

Trappstege 

Ingenting är utom räckhåll om du har en trappstege till hands. En trappstege passar fint för mindre uppgifter där hemma. Den har i regel tre till sex steg och den har en plattform överst, vilket gör den till ett stabilt arbetsredskap. Alla trappstegarna kan fällas ihop så att de tar lite plats när de förvaras. Vilken modell du bör använda beror på hur högt du behöver nå. Gemensamt för dem alla är att de står säkert på golvet och inte glider undan när du befinner dig på den.

Kombistege 

Med en kombistege får du en kombination av en trappstege och en vanlig stege, vilket är praktiskt om du annars skulle behöva två typer av stegar. Kombistegen är således en mycket användbar och mångsidig typ av stege, idealisk för flera olika arbetsuppgifter och höjder. Med sina justerbara sektioner kan kombistegen användas som enkelstege, förlängningsstege eller trappstege. Kombistegarna i vårt sortiment är tillverkade av aluminium för bästa stabilitet och säkerhet. 

Universalstege

En universalstege kan enkelt fällas ihop så att den tar minimalt med plats i redskapsboden. Använd exempelvis universalstegen som en fristående stege eller som anliggande stege. Universalstegens allsidighet och stabila konstruktion gör den väl lämpad till att utföra olika typer av arbetsuppgifter på varierande höjder, både inomhus och utomhus.

Köp stege billigt hos jem & fix 

Förhoppningsvis har du nu lite bättre koll på vilka olika stegar som finns i vårt sortiment och hur de skiljer sig från varandra. Varmt välkommen att köpa din nya stege i en av våra många jem & fix-butiker, eller direkt i vår webbshop.

Mer stege och byggställning för pengarna!