Just nu har vi tekniska problem vid betalning med faktura. Vi arbetar för att åtgärda det så snart som möjligt.

Cykeltillbehör


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Cykeltillbehör för dig som älskar livet på cykel!

Letar du efter en ny cykelhjälm eller kanske ett bättre lås till din cykel? Hos oss på jem & fix hittar du en mängd olika cykeltillbehör som gör livet på två hjul både bekvämare, säkrare och roligare. Vi erbjuder bland annat cykellampor, cykellås, cykelpumpar och mycket mer. Välkommen att scrolla upp för att se hela utbudet!

Cykeltillbehör för barn – låt säkerheten komma först

Ska ditt barn börja cykla själv till fritidsaktiviteten eller skolan? Oavsett om barnet ska cykla själv eller tillsammans med vuxen, är det viktigt att tänka på säkerheten. Med anpassade cykeltillbehör för barn blir det möjligt för barnet att färdas tryggt och säkert. En reflexväst, också kallad säkerhetsväst, gör att barnet syns bättre och blir lättare att upptäcka för exempelvis bilister och andra trafikanter. Hos jem & fix kan du köpa reflexväst för barn med praktisk kardborrestängning och gult, fluorescerande tyg som syns lika bra dagtid som vid skymning och i dåligt väder. Vi erbjuder även olika sorters reflexer, både med och utan inbyggt LED-ljus, som är enkla att fästa på jackärmen, fickan eller runt arm eller ben. Att bära reflexer är både ett enkelt och billigt sätt att minska risken för olyckor. Förse familjen med reflexer redan idag!

Roliga cykeltillbehör för roligare upplevelser

Roliga cykeltillbehör gör cykellivet lite roligare! I vårt sortiment hittar du flera roliga tillbehör som inte bara är praktiska men också finurliga. Vad sägs till exempel om ett multiverktyg med tillhörande lappset som gör att du alltid är redo att meka med cykeln? Multiverktyget är inte bara räddaren i nöden om du skulle råka ut för punktering, eller om du till exempel behöver justera cykelsadelns höjd. Det är även en utmärkt gåva att ge till någon du vet är en riktig cykelfantast. Du hittar samtliga av våra olika tillbehör genom att scrolla upp på sidan.

Skaffa rätt cykelutrustning, till rätt pris!

Att köpa rätt sorts cykelutrustning ska inte behöva vara dyrt. För med rätt utrustning får du både en bättre och säkrare upplevelse. Därför tycker vi det är en självklarhet att erbjuda riktigt bra cykelutrustning till ett riktigt bra pris. Utöver bromsar, måste en cykel enligt lag alltid ha ringklocka. Därtill krävs det att cykeln har reflexer och ljus om du ska färdas i mörker. Du behöver ett rött ljus baktill som syns tydligt på avstånd, och ett vitt eller gult ljus framtill som ger dig god sikt i mörker. Vidare behöver du en röd reflex baktill, en vit reflex framtill och en vit/orangegul på sidan av cykeln. Hos jem & fix hittar du inte bara tillbehör som monteras direkt på cykeln. Vi erbjuder till exempel även olika cykelhållare för montering på bildragkrok samt regnponchos och cykelhjälmar att bära på kropp och knopp. Allt till billiga priser.

Billiga cykeltillbehör – köp online eller i butik

Hos jem & fix kan du vara säker på att alltid hitta bra och billiga cykeltillbehör. Du kan välja att göra dina inköp direkt här i vår webbshop eller komma in till närmaste butik. Varmt välkommen!