Dränering


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Produkter för dränering av huset!

Har det blivit dags att dränera huset? Här hittar du ett stort utbud av produkter som du behöver för dräneringsarbetet. Liksom med hela vårt sortiment pressar vi priserna hos leverantörerna så att vi kan erbjuda dig produkter för dränering till billiga priser.

Vad är dränering?

Dränering innebär att du genom att gräva ner dräneringsrör i diken runt ditt hus, leder bort grundvatten från husgrunden för att på så sätt skydda huset från fukt som kommer utifrån och därmed även från att drabbas av fuktskador. Dränering av husgrunden är ett omfattande arbete som kräver en ordentlig och noggrann planering och ett gediget utförande. Att dränera huset är alltså inget du gör med en handvändning, men å andra sidan behöver huset vanligtvis bara dräneras ungefär en gång var 30:e år.

Vad ska man tänka på vid dränering?

Att dränera huset är viktigt och ger goda förutsättningar för att du ska undvika att drabbas av vattenskador på husgrunden. Men med dräneringsarbetet är det mycket att tänka på och det är väldigt viktigt att du planerar ditt arbete noggrant innan du sätter igång med dräneringen. Tänk efter om du ska du göra dräneringsarbetet själv eller om du kanske behöver anlita någon för jobbet. Ta reda på alla förutsättningar för ditt dräneringsarbete så slipper du dra på dig onödiga kostnader samtidigt som du undviker att göra onödiga fel som kan resultera i att dräneringen behöver göras om senare. Om dräneringsarbetet görs rätt och ordentligt från början så ger du ditt hus de bästa förutsättningarna, och dessutom kan du slippa att behöva göra arbetet mer än en gång.  

Stort utbud av produkter för dränering

Hos oss på jem & fix hittar du en hel del produkter för dränering. Vi erbjuder dig dräneringsrör i olika varianter och längder, vattenavledningsslangar samt markrännor för att leda bort stora mängder vatten från husgrunden. Här hittar du även sidoutlopp för avloppet och för att skarva ihop dina rör har vi även dräneringsböj, sadelgrenrör och skarvmuffar. Scrolla upp för att se hela vårt utbud av produkter för dränering och för att läsa mer om de specifika produkterna och tillbehören.

Välkommen till jem & fix lågprisbyggmarknad när det är dags för dränering av huset.

Mer dränering för pengarna!