P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Elartiklar & belysning till billiga priser!

Sugen på nya lampor? Här hittar du ett stort utbud av armaturer och ljuskällor samt eltillbehör för hela hemmet! Vi har delat upp vårt sortiment av el och belysning i olika kategorier för att du lätt ska kunna hitta vad du söker. Klicka in på den kategori som bäst stämmer överens med vad du söker och hitta rätt belysning för ditt hem.

Elartiklar och belysning för hela hemmet

Bland vårt elmaterial hittar du vägguttag, strömbrytare och en hel del installationsmaterial. Vi har dimmrar och säkringar samt skarvkablar och kabelkanaler för att du ska kunna dra kablarna snyggt och diskret i hemmet till alla dina elektriska produkter.

Vi erbjuder dig armaturer för både inomhusbelysning och utomhusbelysning samt ett brett utbud av ljuskällor för att du ska kunna skapa den perfekta ljussättningen hemma hos dig. Oavsett om du vill skapa mysbelysning i vardagsrummet, lysa upp uteplatsen när mörkret faller eller installera god arbetsbelysning i verkstaden så har vi produkterna för dig. 

Dessutom erbjuder vi även ficklampor och batterier i olika storlekar.

Elartiklar och säkerhet

När det kommer till el är det extra viktigt att ta säkerheten först. Tänk på att vissa arbeten måste utföras av en licenserad elinstallatör. 

Vilka elartiklar och vilken belysning behöver du?

Vet du redan vad du behöver till ditt projekt? Då kan du ta genvägen och söka efter elartiklar och belysning direkt i sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv in vad du söker i sökfältet så hamnar du direkt i rätt kategori för el och belysning.

Mer elartiklar och belysning för pengarna!