El & belysning till billiga priser!

Sugen på ny belysning? Här hittar du ett stort utbud av såväl armaturer som ljuskällorbatterier och eltillbehör för hela hemmet! Vi har delat upp vårt sortiment av el och belysning i olika kategorier för att du lättare ska kunna hitta vad du söker. Välkommen att klicka dig in i den kategori som bäst stämmer överens med vad du söker.

Elartiklar och belysning för hela hemmet

Bland vårt elmaterial hittar du vägguttag, strömbrytare och en hel del installationsmaterial. Vi har dimmrar och säkringar samt skarvkablar och kabelkanaler för att du ska kunna dra kablarna snyggt och diskret i hemmet till alla dina elektriska produkter.

Vi erbjuder dig armaturer för både inomhusbelysning och utomhusbelysning samt ett brett utbud av ljuskällor för att du ska kunna skapa den perfekta ljussättningen hemma hos dig. Oavsett om du vill skapa mysbelysning i vardagsrummet, lysa upp uteplatsen när mörkret faller eller installera god arbetsbelysning i verkstaden så har vi produkterna för dig. 

Dessutom erbjuder vi även ficklampor och en mängd batterier i olika varianter och storlekar.

El och säkerhet

När det kommer till el är det extra viktigt att beakta säkerheten. Tänk på att vissa arbeten måste utföras av en licenserad elinstallatör. 

Vilken el och belysning behöver du?

Vet du redan vad du behöver till ditt projekt? Då kan du ta genvägen och söka efter elartiklar och belysning direkt i sökrutan. Scrolla högst upp på sidan och skriv in vad du söker i sökfältet så hamnar du direkt i rätt kategori för el och belysning.

Mer el och belysning för pengarna!