Fågelskrämmor & fågelnät


{{ totalProductsCount }} produkter

{{ totalProductsCount }} produkt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Online Butik
Det finns inga produkter som matchar detta filter

Fågelskrämmor och fågelnät håller fåglarna borta!

Störs du också av fåglar i trädgården? Även om småfåglar ger en levande stämning i trädgården och äter upp en del larver och skadeinsekter som ger sig på dina plantor så kan även fåglar vara ett skadedjur, framför allt för dina fruktträd, bärbuskar och trädgårdsland. Men med fågelskrämmor och fågelnät skrämmer du snabbt bort fåglarna och kan hålla skörden för dig själv.

Fågelskrämmor för trädgården

Vi är inte ensamma om att älska sommarens frukter och bär, och så besvikna vi blir när vi längtansfullt går mot vår första egna skörd i trädgården och ser att fåglarna har hunnit före oss. Med en fågelskrämma slipper du besvikelsen och håller skatorna borta från trädgårdslandet, körsbärsträden, jordgubbsplantorna och alla andra fruktträd, bärbuskar och mumsigheter i trädgården. Vi på jem & fix erbjuder bland annat den smarta rovfågelliknande fågelskrämman på teleskopstång som flyger uppe i luften med hjälp av vinden och skrämmer iväg skator och andra fåglar.

Fågelnät för alla trädgårdsytor  

Fågelnät, eller bärnät som det ibland även kallas, är ett nät som används för att skydda dina frukter och bär på träd och buskar från fåglar och andra djur som är lika sugen på skörden som du är. Fågelnät är diskret och samtidigt mycket praktiskt för att hålla fåglar och andra djur borta från dina träd och odlingar. Vi erbjuder gröna fågelnät i olika storlekar som smälter in i trädgården och skyddar dina fruktträd, buskar, trädgårdsland och odlingar utan att förstöra trädgårdens vackra grönska.

Ett fågelnät passar till alla trädgårdens ytor och är perfekt att fästa över exempelvis odlingskragar, rabatter, trädgårdsland, buskar och fruktträd. Fågelnätet släpper igenom luft, solljus och vatten samtidigt som det hindrar djur från att äta upp frukten. Perfekt för att hålla dina jordgubbar, hallon och körsbärsträd i fred från fåglarna, eller för att hindra rådjuren från att äta upp dina tulpaner och andra blommor.

Mer fågelskrämmor & fågelnät för pengarna!