P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Fjärrströmbrytare inomhus

Art.nr: 9051770

199,00/st
  • Fjärrströmbrytare
  • 4-pack
  • För inomhusbruk
  • Jordad och petsäker

Produktbeskrivning

Fjärrströmbrytare inomhus

Med en fjärrströmbrytare kan du slå på och av dina lampor och apparater med ett enkelt klick. Ett smidigt och bekvämt sätt att trådlöst kontrollera elektroniken i hemmet. Setet innehåller fyra stycken vita mottagare samt en gemensam vit fjärrkontroll som möjliggör att antingen slå på och av alla mottagare samtidigt eller att styra dem var och en för sig. Räckvidden sträcker sig upp till 25 meter vid fri sikt.

Varje mottagare har en inbyggd indikator som lyser vid inkoppling, de har en självprogrammerande kodifiering och är störningssäkra med upp till 65 000 olika koder vilket förhindrar att mottagarna slås av eller på av någon utomstående.  Mottagarna ska användas inomhus, de är jordade, petsäkra och klarar en maximal belastning på 1000 W per mottagare. Spänningen är 230 V/50 Hz och kapslingsklassen är IP 20. Sändaren är utrustad med ett CR 2032 batteri.

Brennenstuhl.jpg