Grästrimmer 18V Falke

Art.nr: 9054626

499,00/st
  • Falke Grästrimmer 18V
  • Klippbredd 22,5 cm och justerbar i 5 positioner
  • Batteridriven (18V Li-Ion-batteri), säljs exkl. batteri och laddare
  • Mått: H 112 x B 30 x D 16 cm

Köp tillsammans

Du tittar på

Grästrimmer 18V Falke

499,00 /st

Snabbladdare 18V Falke

169,00 /st

Grästrimmer 18V Falke

499,00 /st

Snabbladdare 18V Falke

169,00 /st

2 Varor är valda

Samlat pris:

668,00 kr.

Produktbeskrivning

Grästrimmer från Falke

En batteridriven grästrimmer från Falke som underlättar vid klippning av gräset på de platser där gräsklipparen inte kommer åt. Grästrimmern kommer åt i de flesta utrymmen och du håller på så vis rent och snyggt intill staket och runt om träd och buskar. Falke grästrimmer 18V har en klippbredd på 22,5 cm och ett skärsystem med två plastknivar (10 stycken extra plastknivar medföljer). Med grästrimmerns teleskopshandtag på 100-136 cm kan du själv ställa in handtaget i den längd som passar dig. Handtaget är vridbart i 180° och huvudet justerbart i 5 olika lägen. Grästrimmern är batteridriven (18V Li-Ion-batteri) och säljs exkl. batteri och laddare. Mått: H 112 x B 30 x D 16 cm

Så gör du för att uppnå bästa resultat och för att undvika skador

Bäst resultat uppnås när grästrimmern används på torrt eller lite lätt fuktigt gräs då grästrimmern inte får samma fäste på blött gräs. Om dit gräs är högt bör du trimma det i olika omgångar för att undvika att skada maskinen. För din säkerhet bör du använda skyddsglasögon, långa byxor och gärna skyddsskor vid användning av grästrimmern, på så vis skyddar du ögon och hud från eventuella småföremål som kan slungas iväg vid användning. För att undvika att detta sker, är det även bra att rensa gräset på föremål och sten som enkelt kan slungas iväg av den roterande trimmertråden. Både grästrimmern, du och personer runt omkring dig skyddas då från onödiga skador.

Underhåll & rengöring

Öka livslängden på din grästrimmer genom att rengöra den efter varje användning. Du håller rent genom att rensa maskinen på smuts, gräs och växter. Områden som bör hållas rena är runt trimmerhuvudet under skyddskåpan och vid avskärningskniven. Glöm inte heller att hålla ventilationsöppningarna rena, det gör du enkelt med en liten borste. Plastdelar och teleskopsrör torkas med fördel av med hjälp av en fuktig trasa. Öka grästrimmerns livslängd genom att förvara den i en torr miljö där den skyddas från frost.

Falke.jpg Falke5Garanti.jpg

Specifikationer

Spänning 18V
Kraftkälla 18V Li-ion batteri
Klippbredd 22,5 cm
Klipphastighet 9000 v/min
Varumärke Falke
Kantklippning Ja
Teleskopskaft Ja