P.g.a. tekniska problem är det just nu inte möjligt att betala med presentkort på jemfix.se. Vi arbetar med att lösa problemet och beklagar olägenheten.

Grästrimmer Garden 550W

Art.nr: 9033179

399,00/st
  • Grästrimmer Garden
  • Eldriven - kabellängd 0,35 m
  • Klippbredd: 35 cm
  • Effekt: 550W

Köp tillsammans

Du tittar på

Grästrimmer Garden 550W

399,00 /st

Trimmertråd Garden 1,4 mm

59,95 /st

Grästrimmer Garden 550W

399,00 /st

Trimmertråd Garden 1,4 mm

59,95 /st

2 Varor är valda

Samlat pris:

458,95 kr.

Produktbeskrivning

Grästrimmer Garden 550W

En grästrimmer är den perfekta maskinen för att komma åt alla de ytor som är svåra att nå med gräsklipparen. Med grästrimmern håller du enkelt gräsmattan snygg även intill buskar och runt rabatter. 

Den här grästrimmern från Garden är en kraftfull eldriven trimmer med spänningen 230 V och effekten 550 W. Trimmern klipper med en 1,4 mm tjock trimtråd, den har en klipphastighet på 10 500 varv per minut och klippbredden 35 cm. Kabellängden är 0,35 m vilket ger dig gott om yta att röra dig på samtidigt som du slipper använda dig av bensin eller komma ihåg att hålla batteriet laddat. Trimmern är utrustad med ett justerbart teleskopskaft samt Tap n Go automatiska trådmatning, smarta finesser som gör trimmern bekväm och smidig att använda. Den har dessutom ett vinklingsbart stödhandtag för att du ska få så bra grepp som möjligt.

När du ska använda trimmern rekommenderar vi alltid att bära skyddsglasögon, långa arbetsbyxor samt skyddsskor. Innan du börjar rekommenderar vi även att rensa gräset från sten och andra föremål som kan slungas iväg av den roterande trimmertråden. Genom att göra det skyddar du både dig själv och andra samt trimmern från skador. Högt gräs rekommenderas att trimmas i flera omgångar. Bäst resultat uppnås på tort gräs, vi rekommenderar att inte använda grästrimmern vid regn eller på fuktigt gräs.

Rengöring och underhåll

Med små, enkla medel kan du öka livslängden på din trimmer. Rensa trimmern från smuts och rester av gräs och växter efter varje gång som du har använt den. Var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet under skyddskåpan och vid avskärningskniven samt att hålla ventilationsöppningarna rena. Använda gärna en liten borste för att få bort smuts. Teleskoprör och plastdelar kan torkas av med en fuktig trasa. Förvara din rena grästrimmer i en torr miljö där den inte riskerar att utsättas för frost.

Specifikationer

Tjocklek trimmertråd 1,4 mm
Klipphastighet 10500 v/min
Spänning 230V
Effekt 550 W
Varumärke Garden