Gräsklippare 1300W

Art.nr: 9047037

799,00/st
  • Nätdriven gräsklippare
  • Spänning: 1300W
  • Klippbredd: 33 cm
  • Inkl. 35 l uppsamlare

Produktbeskrivning

Gräsklippare 1300W

Håll gräsmattan jämn och fin med denna kompakta och tystgående gräsklippare från Garden. Det är en nätdriven gräsklippare med inbyggd kabelhållare, den har effekten 1300W och spänningen 230 V. Gräsklipparen har utformats med en låg profil som gör det lätt att komma in under både buskar, trädgårdsmöbler och annat som brukar krångla till klippningen i din trädgård.

Gräsklipparen klipper med bredden 33 cm och med en höjd som kan justeras i 5 st. lägen mellan 25 och 65 mm för ett perfekt resultat på gräsmattans alla områden. För att underlätta klippningen är gräsklipparen designad med justerbara handtag samt en 35 liters uppsamlare som gör att du slipper räfsa gräsmattan efter klippning. Den är även utrustad med säkerhetsspärr, Ergo switchbox, Quick release handtag, bäshandtag i skum samt skyddande stötfångare. 

Vi rekommenderar att rengöra gräsklipparen från gräs och smuts efter varje användning. Rengör med en mjuk borste eller trasa, gräsklipparen ska aldrig spolas av med vatten då kan den ta skada. Genom att hålla maskiner rena och förvara dem i torra miljöer där de inte utsätts för frost håller de längre och påverkas inte av onödigt slitage.

Specifikationer

Effekt 1300W
Spänning 230V
Klipphöjd 25-65 mm
Klippbredd 33 cm
Uppsamlare 35 L
Kraftkälla Eldriven
Varumärke Garden