Gräsklippare 36V Bosch

Art.nr: 9055841

4 495,00/st
  • Gräsklippare 36V Bosch
  • Batteridriven
  • ProSilence - reducerar buller upp till 30%
  • UniversalRotak

Produktbeskrivning

Gräsklippare UniversalRotak Bosch

Bosch batteridrivna Gräsklippare UniversalRotak levererar ett imponerande klippresultat som gör att du snabbt och enkelt kan få till den perfekta gräsmattan. Gräsklippare UniversalRotak har ett speciellt utformat LeafCollect-blad som både klipper gräset perfekt och även strimlar löv som ligger på gräsmattan. Lövrester och gräs samlas sedan i gräsklipparens 40 L stora uppsamlare. Gräsklipparens tömmningsindikator visar när uppsamlaren börjar bli full och det är dags att tömma.

Klippbredden är 38 cm och klipphöjden kan, med en enkel knapptryckning, smidigt justeras  i sex olika lägen mellan 25 och 70 mm. Gräsklipparen har ett ergonomiskt ErgoFlex-handtag som gör gräsklipparen bekväm att köra. Den har även en ljuddämpande ProSilence-funktion som reducerar buller från maskinen med upp till 30%. Ljuddämpningstekniken filtrerar ut obehagliga ljud och balanserar ljudnivån så att användarupplevelsen blir mer behaglig jämfört med många andra gräsklippare. Ludnivån för Bosch Gräsklippare UniversalRotak uppgår till maximalt 76/88 db.

Gräsklipparen har bredden 46 cm, djupet 74 cm och höjden 41 cm. Vikten för gräsklipparen är 14 kg och den är utrustad med ett praktiskt bärhandtag för smidig förflyttning.

Batteridriven Gräsklippare UniversalRotak

Bosch Gräsklippare UniversalRotak drivs av Lithiumjon batteri 36V. Två batteripack 36 V/2,0 Ah lithiumjonbatterier samt laddare AL 3620 CV, ingår vid köp av gräsklipparen. Laddingstiden är 65 minuter och gräsklipparen klipper upp till 560 m² per laddning. Batteriet kan även snabbladdas till 80% kapacitet på endast 48 min. Gräsklipparen är utrustad med en indikatorlampa som visar när batteriet behöver laddas.

Funktioner Gräsklippare UniversalRotak

- Efficient Energy Management
- Grass Combs funktion 
- Quick click
- Rotorkniv 

Reklamation Gräsklippare 36V Bosch

Har du upptäckt något fel på din Bosch gräsklippare? Klicka här för att fylla i Bosch Reparationsorder-formulär.
Både försändelse och retur kostnadsfritt och retur av produkten sker inom 3–5 dagar. Ha kvitto samt produktens verktygsbeteckning och typnummer redo och fyll i online-reparationsuppdraget. 

Bosch.jpg

Specifikationer

Klipphöjd 25-70 mm
Spänning 36V
Klippbredd 38 cm
Uppsamlare 40 L
Ljudeffekt 76/88 db
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Bosch