Gräsklippare 141 cc motor

Art.nr: 9049627

2 299,00/st
  • Gräsklippare 
  • Bensindriven 
  • Klippbredd: 46 cm
  • 60 L uppsamlare 

Produktbeskrivning

Gräsklippare

Självgående bensindriven gräsklippare från Garden med en kraftig 141cc 4-takts luftkyld motor med 2,5 hästkrafter. Gräsklipparen har en motoreffekt på 1,8 kW och kör med en hastighet på 3,5 km/h. Bränsletanken rymmer 0,8 liter och är avsedd för blyfri bensin 95 Oktan, oljetanken rymmer 0.55 liter.

Gräsklipparen har klippbredden 46 cm och en klipphöjd som kan justeras i 8 olika lägen mellan 3 och 8 cm för att ge möjligheten att anpassa höjden efter varje gräsmatta och behov. Gräsklipparen väger 28,5 kg och är självgående vilket gör klippningen lätt och smidig.

Gräsklipparen har en praktisk uppsamlare på 60 liter, den klipper med multiclip samt en mulchfunktion som gör att gräset finfördelas innan det samlas upp i uppsamlaren. Om du inte vill att gräset ska fångas upp av uppsamlaren kan även funktionen bioklipp användas. Då finfördelas gräset för att sedan återföras till gräsmattan och ge näring åt gräset. 

Tänk på att inte förvara gräsklipparen där det finns risk att den utsätts för väta och kyla, utan vi rekommenderar att förvara den i ett förråd eller garage. För smidig förvaring är gräsklipparens handtag försedd med quick-lås som gör det lätt att fälla ner handtaget när det behövs. 

Specifikationer

Effekt 1,8 kW
Hastighet 3,5 km/h
Klippbredd 46 cm
Uppsamlare 60 L
Klipphöjd 8 lägen, 3-8 cm
Kraftkälla Bensindriven
Varumärke Garden
Elstart Nej