Gräsklippare 196 cc motor

Art.nr: 9049629

2 799,00/st
  • Gräsklippare 
  • Bensindriven 
  • Klippbredd: 51 cm
  • 60 L uppsamlare 

Produktbeskrivning

Gräsklippare

Bensindriven självgående gräsklippare från Garden med en kraftfull 196 cc 4-takts motor med 3,7 hästkrafter. Gräsklipparen har en motoreffekt på 2,8 kW och kör med hastigheten 3,5 km/h. Bränsletanken rymmer 1 liter och är avsedd för blyfri bensin 95 Oktan. Oljetanken rymmer 0,6 liter. Gräsklipparen har en klippbredd på 51 cm och klipphöjden kan enkelt justeras i 8 olika lägen mellan 3 och 8 cm för att du ska kunna anpassa höjden efter just din gräsmatta och dina önskemål. Vikten på gräsklipparen är 33 kg men den är självgående vilket gör klippningen lätt och smidig.

Vid klippning kan olika klippfunktioner användas: bakutkast med uppsamling eller bioklipp. Bakutkast med uppsamling innebär att gräset samlas i den tillhörande 60 liters -uppsamlaren, men om du däremot inte vill att gräset ska fångas upp av uppsamlaren är funktionen bioklipp perfekt. Med bioklipp finfördelas gräset genom en så kallad mulchfunktion för att sedan återföras till gräsmattan och blir näring till gräset.

Vid förvaring är det viktigt att tänka på att inte förvara gräsklipparen där det finns risk att den kommer att utsättas för väta och kyla. Vi rekommenderar att förvara maskinen i ett förråd eller i ett garage och för att göra förvaringen smidigare har gräsklipparens handtag ett så kallat "quick-lås" som gör det lätt att fälla ner handtaget så att gräsklipparen tar mindre plats.

Specifikationer

Effekt 2,8 kW
Hastighet 3,5 km/h
Klippbredd 51 cm
Uppsamlare 60 L
Klipphöjd 8 lägen, 3-8 cm
Kraftkälla Bensindriven
Varumärke Garden
Elstart Nej