Vi tar för tillfället inte emot några ärenden via telefon & svarstiden på mejl & Facebook är tyvärr längre än vanligt.
Leveranstiden kan just nu uppgå till 14 dagar.

Grästrimmer / Röjsåg

Art.nr: 9049058

999,00/st
  • Kombinerad Grästrimmer och Röjsåg
  • Bensindriven
  • Motor: 2-takts 43 cc
  • Effekt: 1,36 hk (1,25 kW)
Begränsat antal
Lagerstatus uppdaterades senast: 9 jul 2020 20:51

Produktbeskrivning

Grästrimmer / Röjsåg

En kraftfull bensindriven 2-i-1 trädgårdsmaskin med en stark luftkyld 2-takts 43 cc motor med effekten 1,36 hk (1,25 kW). Multimaskinen är en kombinerad grästrimmer och röjsåg inklusive trimmerhuvud och slyklinga. Med trimmerhuvudet monterat har maskinen en trimmerbredd på 430 mm. När slyklingan monteras omvandlas maskinen till en röjsåg och har då en arbetsbredd på 255 mm. Varvantalet för trimmern är 6750 varv/min och 7850 varv/min för röjsågen.

Bensindrivna maskiner har dels den flexibla fördelen att du slipper tänka på att ladda batteriet mellan användningarna men framför allt så slipper du krångla med sladdar (och förlängningssladdar!) som hänger ivägen och inte når ända fram. Med denna multimaskin kan du röra dig fritt och effektivt hålla trädgården i fin trim. Bensintankens volym är 850 ml och fylls med oljeblandad bensin med blandningsförhållandet bensin/olja: 1:40.

För ökad komfort medföljer en axelrem till maskinen och du kan behändigt använda maskinen med minimal belastning. 

Rengöring och underhåll

För att hålla maskinen i fint skick samt för att förlänga livslängden på den rekommenderar vi att alltid rengöra maskinen efter användning. Avlägsna smuts och gräsrester med en borste eller en väl urvriden trasa, var extra noggrann med att hålla rent runt trimmerhuvudet och vid trimmertråden samt att hålla ventilöppningarna fria från smuts och damm. Rengör aldrig maskinen genom att spola av den med vatten, då kan den ta skada. Förvaring av maskinen rekommenderas i en torr miljö där den inte utsätts för frost, exempelvis i ett garage eller förråd.

Garden.jpg

Specifikationer

Effekt 1250W
Klippbredd 430 / 255 mm
Klipphastighet 6750 / 7850 v/min
Varumärke Garden