Häcksax 570W Einhell

Art.nr: 9053107

529,00/st
  • Häcksax Einhell
  • Effekt: 570 W
  • Strömförsörjning: 230V, 50 Hz
  • Svärdlängd: 53 cm

Produktbeskrivning

Nätdriven häcksax 570W

Häcksax 570W är en kraftfull nätdriven häcksax från Einhell. Häcksaxen används för att klippa häckar och buskar och hjälper dig att hålla trädgården välklippt och prydlig. Välansade buskar skapar en inbjudande känsla och får trädgården att kännas välkomnande. Dessutom får växterna ny kraft att växa när du klipper dem.

Häcksaxen har svärdlängden 53 cm och ger en klipplängd på 46,5 cm, svärdet har 18 mm mellan tänderna. Häcksaxen har strömförsörjning på 230V, 50 Hz, den har ett varvtal på 1600 varv per minut och klipper 3200 klipp per minut. När du klipper med Einhell Häcksax får du snabbt ett snyggt och prydligt resultat.

Häcksaxen har designats med ett stort handskydd samt ett stödgrepp för optimal hantering. För maximal säkerhet har den tvåhandssäkerhetskontakt med knivstopp på under en sekund och dubbelverkande säkerhetsskär. Häcksaxen har en hållbar växellåda i metall samt en robust skyddskåpa som används vid förvaring och transport. Sladden är utformad med dragavlastning,

Användning och underhåll

För att minimera risken för skador när du klipper dina buskar rekommenderar vi att använda hjälm, skyddsglasögon, halksäkra skor, åtsittande kläder samt hörselskydd.

För att skydda maskinen rekommenderar vi att du rengör din häcksaxen efter varje gång du har använt den. Använd dig av en mjuk borste eller en trasa för att rengöra knivarna och spreja dem med jämna mellanrum med skyddande olja. Se till att alla ventilationshål är fria från damm och smuts och förvara maskinen i en torr miljö där den är skyddad mot frost. Spola eller tvätta aldrig maskinen med vatten och använd heller inte rengöringsmedel eller lösningsmedel. Att använda vatten och rengöringsmedel kan skada häcksaxen.

Einhell_logo.jpg

Specifikationer

Varvtal 1 600 v/min
Tandavstånd 18 mm
Spänning 230V
Svärdlängd 53 cm
Effekt 570W
Varumärke Einhell
Svärdskydd Ja
Knivbroms Ja, <1 sek
Kraftkälla Nätdriven