Häcksax Einhell 550W

Art.nr: 9053086

799,00/st
  • Häcksax Einhell
  • Effekt: 550 W
  • Strömförsörjning: 220-240V, 50 Hz
  • Svärdlängd: 56 cm

Produktbeskrivning

Nätdriven häcksax

Häcksax 550W från Einhell är en kraftfull nätdriven häcksax med låg vikt som gör den lätt och behaglig att hantera. Maskinen används för att klippa häckar och buskar och hjälper dig att hålla trädgården snygg och prydlig. Med välansade buskar i trädgråden skapas en stilfull och inbjudande känsla och dessutom får växterna ny kraft att växa när du klipper dem.

Häcksaxen klipper med ett laserskuret och diamantslipat säkerhetsskär i stål, den har svärdlängden 56 cm och ger en klipplängd på 50 cm. Det är 26 mm mellan tänderna. Häcksaxen har strömförsörjning på 220-240V, 50 Hz och effekten 550W. Den klipper 2800 klipp per minut och ger snabbt resultat för dina buskar och häckar. 

Häcksaxen har designats med ett greppvänligt softgrip-handtag och stödgrepp för optimal hantering. Dessutom har den ett stort handskydd samt skärskydd i aluminium.

Användning och underhåll

För att minska risken för skador rekommenderar vi att använda hjälm, skyddsglasögon, halksäkra skor, åtsittande kläder samt hörselskydd vid användning av häcksaxen.

För att skydda maskinen rekommenderar vi att rengöra häcksaxen efter varje gång du har använt den. Använd en mjuk borste eller trasa för att rengöra knivarna och spreja därefter med skyddande olja. Se även till så att alla ventilationshål är fria från damm och smuts. Förvara maskinen i en torr miljö där den är skyddad mot frost. Spola eller tvätta aldrig maskinen med vatten och använd heller inte rengöringsmedel eller lösningsmedel, vatten och rengöringsmedel kan skada häcksaxen.

Specifikationer

Varvtal 1400 v/min
Spänning 220-240 V, 50 Hz
Tandavstånd 26 mm
Effekt 550W
Svärdlängd 56 cm
Varumärke Einhell
Svärdskydd Ja
Kraftkälla Nätdriven