P.g.a. IT-problem kan butiken i Skurup för tillfället endast ta emot kontanter. Vi jobbar på en lösning. Tack för er förståelse.

Hörnlist Woodlook Mahogny

Art.nr: 9056171

44,95/st
  • Hörnlist Woodlook Hestra
  • Plast - Mahogny
  • 2-pack
  • 35,5 x 5,5 cm

Köp tillsammans

Du tittar på

Hörnlist Woodlook Mahogny

44,95 /st

Golvplatta Woodlook Mahogny

159,00 /st

Kantlist Woodlook Mahogny

34,95 /st

Hörnlist Woodlook Mahogny

44,95 /st

Golvplatta Woodlook Mahogny

159,00 /st

Kantlist Woodlook Mahogny

34,95 /st

3 Varor är valda

Samlat pris:

238,90 kr.

Produktbeskrivning

Hestra Hörnlist Woodlook 

Kompletterna dina Hesta Woodlook plattor i kulören Mahogny med en matchande hörnlist för ett snyggt avslut på ditt golv. Hörnlisten monteras på utvändiga hörn för att jämna ut kanterna på plattorna. Som golvplattan är hörnlisten tillverkad av 100 % återvinningsbar plast med UV-stabilisator för att de ska tåla ett långvarigt utomhusbruk. Den här listen är speciellt tillverkad för att matcha golvplattan i samma kulör. Välj samma färg som golvplattan, eller skapa en egen unik effekt genom att välja en avvikande färg på hörnlisten.

Hörnlisten används oftast när golvplattan ligger i utrymmen som saknar ett fast avslut som exempelvis intill en vägg eller golvlist. Vanligt är på terrassen, runt poolen eller runt utemöblerna. Som Hestra golvplatta woodlook är hörlisten tillverkad i plast med ett mönster som efterliknar trä. Den lämpar sig därför precis som golvplattan lika bra inomhus som utomhus. Lätt att installera, komplettera vid behov och underhålla.

Hörnlisten är 35,5 cm lång, 5,5 cm bred och 1,2 cm tjock. Säljs i en förpackning om 2 stycken hörnlister.

Hestraplattan.jpg