Häcksax 18V 45 cm Einhell

Art.nr: 9053089

Häcksax 18V 45 cm Einhell

Art.nr: 9053089
  • Häcksax
  • Batteridriven 18V
  • Svärdlängd: 45 cm
  • Klipplängd: 40 cm
  • Exkl. batteri
1449.00

Produktbeskrivning

Batteridriven 18V häcksax 

Den här batteridrivna häcksaxen är en användarvänlig och flexibel häcksax från Einhell. Häcksaxen är en perfekt trädgårdsmaskin att använda för klippning av häckar och buskage i din trädgård och gör det enkelt att hålla trädgården snygg och prydlig. Genom att klippa buskagen skapas en välvårdad och inbjudande känsla till trädgården och dessutom får grenarna ny energi att växa när du klipper dem. 

Häcksaxen har justerbara delar vilket gör hanteringen enkel och smidig. Handtaget kan vinklas i fyra lägen och modordelen i sju lägen. Den har ett steglöst justerbart teleskopskaft i aluminium som kan anpassas till den längd som passar dig för varje användningsområde samt en avlastande bärrem.

Svärdet på häcksaxen är 45 cm långt, det är tillverkat av laserskuret och diamantslipat stål och ger en klipplängd på 40 cm. Svärdet har tandavståndet 16 mm och klipper 1700 klipp mer minut. Maskinen säljs inklusive en robust skyddskåpa för transport och förvaring.

Den här batteridrivna häcksaxen från Einhell säljs exklusive batteri och laddade och behöver kompletteras med ett LI-SOLO batteri. Fördelen med att använda batteridrivna maskiner är att du slipper bensin samt att du inte behöver tänka på sladdar som är i vägen eller krångla med förlängningskablar när sladden inte räcker till den yttersta delen av häcken.

Underhåll

Vi rekommenderar att rengöra din häcksax från smuts och grenrester efter varje gång som du använt den. Genom att hålla dina trädgårdsmaskiner rena ger du dem oftast längre hållbarhet samt får bättre resultat på arbetet. Rengör maskinen genom att borsta eller torka av den med en trasa. Skölj den aldrig med vatten, det kan skada maskinen. Förvara maskinen i en torr miljö fri från frost.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Tandavstånd 16 mm
Varvtal 1700 klipp/min
Svärdlängd 45 cm
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell
Svärdskydd Ja

Köp tillsammans

Info & guider