Häcksax 18V 52 cm Einhell

Art.nr: 9053179

Häcksax 18V 52 cm Einhell

Art.nr: 9053179
  • Häcksax
  • Batteridriven 18V
  • Svärdlängd: 52 cm
  • Klipplängd: 46 cm
  • inkl. batteri
1399.00

Produktbeskrivning

Batteridriven häcksax 52 cm

Den här batteridrivna häcksaxen från Einhell är en liten, lätt och behändig häcksax som är enkel att använda för att klippa buskarna i din trädgård. Genom att underhålla och klippa buskagen skapas en välvårdad och inbjudande känsla och dessutom får grenarna ny energi att växa när du klipper dem. En batteridriven Häcksax är perfekt för klippning av häckar och buskage, du kan röra dig fritt i trädgården och behöver inte tänka på sladdar som är ivägen eller använda dig av bensin. Häcksaxen har en maximal driftstid på ca 80 minuter.

Häcksaxen klipper med 2200 klipp per minut med sitt laserskurna och diamantslipade skär i stål. Svärdet är 52 cm långt och har en klipplängd på 46 cm. Tandavståndet är 15 mm. Häcksaxen är designad med tvåhandssäkerhetskontakt som ger säkert grepp och säker användning. Den har en hållbar växellåda i metall och en robust skyddskåpa för transport och förvaring. Den är även designad med stickskydd samt hål för upphägning som gör att den kan hängas upp på väggen när den inte används. 

Häcksaxen från Einhell säljs inklusive ett 18V, 2,0 Ah-batteri samt laddare. Batteriet och laddaren kan självklart även användas till alla andra verktyg i Power X-Change-familjen. Med power-x-change kan du använda dig av ett och samma batteri och enkelt och smidigt byta mellan dina trädgårdsmaskiner.

Underhåll

Vi rekommenderar att rengöra häcksaxen från smuts och grenrester efter varje gång som du använt den. Genom att hålla dina trädgårdsmaskiner rena får de oftast längre hållbarhet samt ger bättre resultat vid användning. Borsta eller torka av maskinen med en trasa för att hålla den ren, skölj aldrig med vatten då det kan skada maskinen. Använd skyddskåpan och häng upp häcksaxen när du inte använder den. Utsätt inte maskinen för frost eller väta vid förvaring.

Einhell_vektor

Specifikationer

Typ Värde
Tandavstånd 15 mm
Spänning 18V
Varvtal 2200 klipp/min
Svärdlängd 52 cm
Kraftkälla Batteridriven
Varumärke Einhell
Svärdskydd Ja

Info & guider