Jungle Gym Barn

Art.nr: 9058575

14 995,00/st
  • Jungle Gym Barn
  • Lektorn med rutschkana, stege, klättervägg, klätternät, gungor och sandlåda
  • Mått: B: 381 x H: 322 x D: 208 cm (exkl. säkerhetsarea lektorn)
  • Beställningsvara, levereras med hemleverans

 

Produktbeskrivning

Lektorn Jungle Gym Barn

Lektorn Jungle Gym Barn är ett stort lektorn i tryckimpregnerat trä, med två plattformar, tak och flera olika ingångar till tornet. Lektornet är utrustat med en 265 cm lång rutschkana, stege med halksäkra stegpinnar, Climb Modul X'tra klättervägg och klätternät, två stycken gungor samt en sandlåda. Dessutom finns en ratt, som ger extra dynamik till leken. Du bestämmer själv hur sakerna ska sitta på aktivitetscentret.

Lektornet har en ståhöjd på över 160 cm och lekområden är fördelat på två nivåer. Uppe i  tornet kan barnen greppa ratten och styra lekskeppet och i botten av tornet kan barnen leka i den skuggbelagda sandlådan och bygga vackra sandslott och sandkakor. Barnen får även möjlighet att träna på att klättra i klättermodulen med både klättervägg och klätternät och kan gunga tillsammans i de två gungorna.

Mått Jungle Gym Barn

Area exkl. säkerhetsarea lektorn: B: 381 x H: 322 x D: 208 cm
Area exkl. säkerhetsarea klättermodul: B: 287 x H: 215 x D: 238 cm
Säkerhetsarea: Det ska finnas en säkerhetsarea på minst 200 cm på alla sidor runt om lektornet.
Stolpar: 68 x 68 + 88 x 88 mm
Reglar: 34 x 58 mm
Brädor: 16 x 95 mm

Lektorn Barn kvalitet och säkerhet

Lektornet är tillverkat av tryckimpregnerat trä och testad för kvalitet och säkerhet (enligt EN: 71-1, 2, 3, 8 & 9) CE-godkänd. Lektornet ska monteras så att det finns en säkerhetsarea på minst 200 cm på alla sidor runt om lektornet.

Beställning och leverans av lektorn

Lektorn Jungle Gym Barn är en beställningsvara som beställs i din lokala jem & fix butik. Efter beställning levereras lektornet hem till din adress med fraktbil för hemleverans. Lektornet levereras hem som ett komplett monteringsset med färdigsågade trälängder.

Jungle gym logo.jpg