Koppartejp 4 m x 2,45 cm

Art.nr: 9048361

39,95/st
  • Koppartejp
  • Håller sniglar borta
  • Längd: 4 m
  • Bredd: 2,45 cm
Finns i lager butik
Lagerstatus uppdaterades senast: 20 jan 2020 6:23

Produktbeskrivning

Koppartejp

Har du också problem med sniglar i trädgården? Genom att fästa koppartejp i trädgården håller sig sniglarna naturligt borta! Vanligen används koppartejp runt krukor och odlingskragar för att förhindra skadegörelse från olika sorters sniglar. När en snigel kommer i kontakt med koppartejpen uppstår naturligt en elektrisk stöt som gör att snigeln känner obehag och drar sig tillbaka. Stöten uppkommer som en reaktion på snigelslemmet, den är svag och dödar inte snigeln men får den att vända om och hålla sig undan. Tejpa koppartejp runt odlingskärl för att hålla sniglarna borta från dina planteringar. Var uppmärksam på att det inte finns någon glipa eller öppning i tejpningen och att inga grenar och löv har lagt sig som en bro för sniglarna att klättra på.

Green it koppartejp har längden 4 meter och bredden 2,45 cm.

Tips:

- Tvätta ytan innan du fäster tejpen och torka av monterad tejp lite då och då, på så sätt både fäster tejpen bättre och håller längre. 

- Tejpa med fördel innan snigelsäsongen börjar för att minska risken att råka stänga inne sniglarna istället för att hålla dem ute.

Green-it.jpg