Kylskåpslampa LED Filament 4W Osram

Art.nr: 9056640

50,00/st 69,00/st
  • Kylskåpslampa LED Filament 4W
  • Mått: 25 x 63 mm
  • Sockel: E14
  • Tre års leverantörsgaranti

Produktbeskrivning

Osram Kylskåpslampa LED 4W

Kylskåpslampa LED Filament 4W från OSRAM är en liten och smidig ljuskälla med måtten 80 x 25 mm. Den har en lång livslängd och är idealisk att använda som kylskåpslampa, i symaskiner samt i dekorativa och fribrinnande applikationer som små designarmaturer. LED Filament innebär att lampan har designats likt en traditionell glödlampa med "trådar" som ger ett vackert ljussken, men med skillnaden från glödlampan är att LED-lampans trådar består av leddioder istället för gammeldags glödtrådar, vilket gör LED-lampan extremt mycket mer energieffektiv. 

Ljuskällan har god ljusdimenssion och ljuskvalitet vilket är det som gör att den lämpar sig för just finbrinnande applikationer som kylskåp och symaskiner, samtidigt sprider den ett stämningsfull accentbelysning i hela hemmet när den används i andra armaturer. Ljusflödet är på 470 lumen och den skiner med ett varmvitt ljus på 2700 Kelvingrader. Du är garanterat en god ljuskvalitet med färgåtergivningsindex Ra ≥80.

Ljuskällan är extremt energieffektiv och har energimärkning E. Den har en beräknad livslängd på hela 15.000 brinntimmar och upp till 100.000 tändcykler. Osram erbjuder även tre års garanti på ljuskällan.

osram.jpg

Specifikationer

Diameter 25 mm
Effekt 4W
Längd 80 mm
Sockel E14
Modell Kylskåpslampa
Dimbar Nej
Varumärke Osram