Lövsug / lövblås 3000W Einhell

Art.nr: 9053096

789,00/st
  • Lövsug
  • Effekt: 3000W
  • Uppsamlare: 45 L
  • Nätdriven

Produktbeskrivning

Elektrisk lövsug och lövblås från Einhell

Även om hösten ger en härlig känsla med alla löv i vackra färger så innebär den tyvärr även skäpiga trädgårdar fulla av nedfallna löv som trots sina vackra färger ger ett ostädat intryck. Önskar du kanske att du bara kunde blåsa bort allt? Det gör du enkelt med denna nätdrivna kombinerade lövsug och lövblås från Einhell. Genom att rensa trädgården från löv och annat skräp skapar du snabbt en vacker miljö och en inbjudande känsla till din trädgård.

Maskinen har ett smalt lövblåsarrör som blåser med lufthastigheten 300 km/h och ett brett lövsugarrör med den maximala sugstyrkan 840 m³/h. Den arbetar med en strömförsörjning på 220-240 V, 50 Hz, har effekten 3 000W och ett varvtal mellan 8 000 och 15 000 varv per minut. Maskinen är utrustad med elektronisk hastighetsstyrning samt strömbrytare och har en 45 liters uppsamlare med fönster, som gör att du enkelt kan se hur fylld den är. Maskinen har en kompostfunktion med komposteringsfaktor 15:1 som gör att mer löv får plats och du kan smidigt både få undan mer och kompostera trädgårdsavfallet. 

Tack vare ergonomiska softgrip-handtag, ett justerbart stödgrepp samt vibrationsdämpning blir maskinen lätthanterlig och arbetsbelastningen mindre. Den har dessutom en justerbar bärrem som avlastar och gör maskinen smidig att bära med dig runt i trädgården. 

Maskinen är utformad med en rengöringsöppning med säkerhetskontakt och vi rekommenderar att tömma uppsamlaren och rengöra maskinen efter varje användning.

Specifikationer

Kompostering 15:1
Effekt 3000W
Uppsamlare 45 L
Varumärke Einhell
Bärrem Ja
Kraftkälla Nätdriven
Vibration Vibrationsdämpning