Ljuskälla WiZ LED Dimbar Varm/Kall 8W

Art.nr: 9057781

100,00/st 139,00/st
  • Ljuskälla WiZ LED
  • 8W
  • Ansluts till WIFI, styrs via smartphone eller röststyrning
  • Dimbar ljusstyrka och färgtemperatur

Produktbeskrivning

WiZ LED A60-ljuskälla Varm/Kall

Smart LED-ljuskälla med dimbar ljusstyrka och färgtemperatur. Ljuskällan ansluts till WIFI och kan styras via både smartphone och röststyrning. Ljuskällan ansluter till din befintliga WIFI-router och du behöver inte några ytterligare enheter för att kunna styra ljuskällan, utan det enda som krävs är att ladda ner WiZ appen. När du inte är hemma och ansluten till WIFI kan du även styra ljuskällan via fjärrstyrning. 

Den smarta ljuskällan möjliggör att ställa in en schemalagd belysning utefter dina dagliga, eller veckovisa rutiner, och i förväg styra både jusstyrka samt när lampan ska slås på och stängas av. Perfekt för att med samma ljuskälla ha ett vitt, klart ljus när du ska fokusera samt snabbt kunna ställa om till ett varmt, stämningfullt ljus när du vill koppa av. 

Wiz LED-ljuskälla är endast avsedd för inomhusbruk, den har måtten 12,2 x 6 cm och sockel E27. Ljuskällan har ett nominellt ljusflöde på 806 lumen och en maximal effekt på 8W, vilket motsvarar en traditionell glödlampa på 60W. Färgtemperaturen kan justeras mellan 2700 och 6500 Kelvingrader beroende på om du vill ha ett mjukt vitt ljus eller ett varmare sken. Ljuskälla WiZ LED A60 har en nominell livslängd på 25.000 brinntimmar och 50.000 tändcykler. Den är klassad i energiklass A+ och säljs med 2 års leverantörsgaranti.

Specifikationer

Längd 122 cm
Diameter 60 mm
Effekt 8W/60W
Sockel E27
Dimbar Ja
Modell Smart belysning