Ljusnät PRO 100 LED - Utbyggnadsbar

Art.nr: 9036828

229,00/st
  • Ljusnät PRO 100 LED
  • Mått: 1,5 x 2 m
  • Utbyggnadsbar
  • Kapslingsklass IP44

Produktbeskrivning

Ljusslinga utbyggnadsbart nät med 100 LED

Lys upp hem och trädgård med vackra ljusslingor och ljusnät! Utbyggnadsbara slingor och nät skapar stor flexibilitet och massor av möjligheter för att få den perfekta ljussättningen till hemmet. Det här ljusnätet är del av det utbyggnadsbara ljussystemet PRO som möjliggör att enkelt och flexibelt skapa en unik och varierad belysning. Ljusnätet är 1,5 x 2 meter stort och uppbyggt av ett nät med ljusslingor som smidigt kan läggas över exempelvis buskar, granar och träd för att få en stämningsfull belysning i trädgården. Anslutningskabeln är 1,5 meter. Ljusnätet har 100 energisnåla LED lampor som lyser med ett vackert varmvitt sken och sprider en vacker, hemtrevlig stämning i vintermörkret.

PRO systemet kan sammankopplas med flera ljusnät och slingor i PRO serien och kan monteras antingen för sig själv, eller i kombineras med ljusslingor och istappsslingor i olika modeller. Gummikabeln är stark, flexibel och lätt att koppla ihop, kabeln har diametern 6,7 mm och kan kopplas samman med PRO  T-koppling eller grenkontakt.

Ljusnätet har kapslingsklass IP44 och är godkänd för utomhusbruk med ett garanterat skydd mot regn och snö. Den har spänningen 220 - 240 V och olika nät och slingor kan byggas ihop i upp till 100 meter!