Ljusnät PRO 240 LED - Utbyggnadsbart

Art.nr: 9036829

449,00/st
  • Ljusnät PRO 240 LED
  • Mått: 2 x 3,5 m
  • Utbyggnadsbar
  • Kapslingsklass IP44

Produktbeskrivning

Ljusslinga utbyggnadsbart nät med 240 LED

Ljusslingor och ljusnät är den perfekta utomhusbelysningen för att lysa upp hem och trädgård i vintermörkret! Med utbyggnadsbara slingor och nät skapas stor flexibilitet och massor av flexibla möjligheter för att få den perfekta ljussättningen till hemmet. Det här ljusnätet är del av PRO utbyggnadsbara ljussystemet som möjliggör att enkelt och flexibelt kunna skapa en unik och varierad belysning. Ljusnätet är 2 x 3,5 meter stort och uppbyggt av ett nät av ljusslingor med 240 energisnåla LED lampor som lyser med ett vackert varmvitt sken och sprider en vacker, hemtrevlig stämning i vintermörkret. Ljusnätet kan snyggt och smidigt läggas över exempelvis buskar, granar och träd för att få en stämningsfull belysning i trädgården. Anslutningskabeln till nätet är 1,5 meter lång.

PRO ljussystemet är ett sammankopplingsbart system av flera ljusnät och slingor som kan monteras antingen för sig själva, eller i kombination med andra ljusslingor, nät och istappsslingor i olika modeller. Gummikabeln för nätet är stark, flexibel och lätt att koppla ihop, kabeln har diametern 6,7 mm och kan kopplas samman med PROFI T-koppling eller grenkontakt.

Ljusnätet har kapslingsklass IP44 vilket gör den godkänd för utomhusbruk med ett garanterat skydd mot regn och snö. Nätet har spänningen 220 - 240 V och olika nät och slingor kan byggas ihop i upp till 100 meter!