Motorsåg Bensindriven 1800W

Art.nr: 9048233

999,00/st
  • Motorsåg
  • Bensindriven
  • Effekt: 1800W
  • Garden

Produktbeskrivning

Motorsåg 1800W från Garden

Bli av med oönskade träd och grenar, såga ner kraftiga trädgårdshäckar eller kapa timmerstockar och vedträn. En motorsåg är den perfekta trädgårdsmaskinen för att såga i trä, använd den exempelvis för att såga ner de där träden som fäller löv över halva trädgården eller för att ta ner de där trädgrenarna som skymmer utsikten. Den här motorsågen från Garden är en kraftfull och användarvänlig såg som lämpar sig perfekt att används just för att fälla träd och såga ner trädgrenar i trädgården.

Motorsåg 1800W från Garden är en bensindriven kedjesåg med en luftkyld 2-taktsmotor på 45 CC. Sågen är utrustad med primer som gör att den alltid går lätt att starta, motorn drivs av oljeblandad bensin och har en 0,58 l stor bensintank. Fördelen med att använda bensindrivna trädgårdsmaskiner är att du utöver deras kraft och styrka även får stor frihet att röra dig fritt i trädgården och omgivningen. Bensindrivna maskiner möjliggör att du kan arbeta i trädgårdens utkanter utan att behöva tänka på sladdar, förlängningssladdar och batterier och laddningstider. Med en bensindriven motorsåg ges du möjligheten att ta dig ut i dina skogar och marker och kan ta ner träd även långt ifrån huset och eluttagen.

Gardens motorsåg har ett 16" Oregon svärd med en skärdiameter på 38,5 cm. Sågen arbetar med ett varvtal på 10 000 varv/min och ger dig stor kraft som möjliggör att ta ner träd och kraftiga grenar som står i vägen i trädgården. Kedjehastigheten är 22,3 m/s med den automatiska kedjesmörjningen hålls kedjan alltid i trim, oljebehållaren rymmer 0,25 l - se alltid till att det finns olja i tanken innan du börjar att använda sågen. 

Garden.jpg

Specifikationer

Svärdlängd 16"
Effekt 1800W
Spänning 1800W
Kedjehastighet 22,3 m/s
Olja 250 ml
Kapacitet 38,5 cm
Kedjesmörjning Automatisk
Kraftkälla Bensindriven
Varumärke Garden