Motorsåg eldriven Garden

Art.nr: 9045146

699,00/st
  • Motorsåg Garden
  • Eldriven
  • Spänning: 230V
  • Effekt: 1800W

Produktbeskrivning

Motorsåg 1800W eldriven

Har det äntligen blivit dags att såga ner den där grenen som både skymmer sikten och som fäller löv på halva gräsmattan? Med en motorsåg kan du enkelt och smidigt både fälla träd och trimma grenar som hänger i vägen. 

Den här eldrivna motorsågen från Garden har en kraftfull 1800W motor med 230V spänning och en kedjehastighet på upp till 13,5 meter per sekund. Motorsågen är utrustad med ett 16" oregonsvärd (40 cm) som lämpar sig perfekt för att snabbt och effektivt kapa grenar och mindre träd upp till 38 cm. Maskinen har handskydd och låga vibrationer för en bekväm och behändig användning. 

Motorsågen är utrustad med ett integrerat system för automatisk smörjning av kedjan, den automatiska smörjningen bidrar till att minska slitaget samt att öka effektiviteten vid sågning. En rekommendation är att kontrollera oljenivån innan varje gång du använder maskinen för att vara säker på att den har tillräckligt med olja. 

Vid användning rekommenderas att använda skyddsglasögon, samt skyddande kläder och stabila skor. Kontrollera alltid du har en fri arbetsyta. Efter användning bör du alltid rengöra sågen från smuts och trärester. Förvara den alltid med medföljande plastskydd till svärdet för att undvika skador. Förvara sågen i en torr miljö där den inte utsätts för frost. 

Specifikationer

Kedjehastighet 13,5 m/s
Effekt 1800W
Spänning 230V
Svärdlängd 40 cm
Kedjesmörjning Automatisk
Kraftkälla Eldriven
Varumärke Garden
Svärdskydd Ja