Paviljong 3 x 3 x 2,6 m

Art.nr: 9047006

3 999,00/st
  • Paviljong
  • Mått: 3 x 3 x 2,6 m
  • Färg: Beige
  • Inklusive sidoväggar och myggnät

Produktbeskrivning

Paviljong

Inbjudande, rymlig och stabil paviljong med stålram och tält av polyester. Montera paviljongen i din trädgård och bjud in vänner och familj till grillmiddagar och sena sommarkvällar, fikastunder, kalas och sommarfester. Paviljongen möjliggör att sitta ute även om vädret inte är det bästa, tältduken håller både undan solens starka strålar och skyddar mot regn och blåst. 

Paviljongen säljs inklusive sidoväggar samt myggnät, med stängda väggar är det lätt att hålla kvar värmen inne i tältet och du kan njuta av sena sommarkvällar utan att det blir för kallt. Myggnätet är perfekt under dagarna och låter de friska vindarna ta sig in samtidigt som myggor och andra insekter stängs ute. Paviljongen har dubbla ventilationshål i taket som skapar en god ventilation och du slipper den där varma och instängda känslan när solen gassar eller när tältet är fullt av trevligt sällskap.

Paviljongen har längd och bredd 3 meter och höjden 2,6 meter. Stålramen som utgör paviljonges hörn har måtten 80 x 80 mm stålramen för taket har måtten 15 x 25 mm. Tältduken har en neutral och ljus beige färg och är tillverkad i polyester.

En härlig och naturligt inbjudande plats för trevligt umgänge. Dessutom blir sommaren längre då paviljongen får dig att vilja sitta ute från när den första vårkänslan dyker upp till långt in på hösten.

Specifikationer

Längd: 3 m
Bredd: 3 m
Höjd: 2,6 m
Färg: Beige
Stålram: 80×80 mm
Stålram tak: 15×25 mm
Material: 300 g polyester
Material sidoväggar: 160 g polyester