Paviljong 4x4 m

Art.nr: 9047007

4 999,00/st
  • Paviljong
  • Mått: 4 x 4 x 2,6 m
  • Färg: Beige
  • Inkl. Sidoväggar och myggnät

Produktbeskrivning

Paviljong

Stabil, rymlig och inbjudande paviljong med en ram av stål och tältduk av polyester. Paviljongen är lätt och smidig att montera, bygg ihop den i din trädgård och bjud in vänner och familj till trevliga grillmiddagar och sena sommarkvällar, fikastunder, kalas och glada sommarfester. Paviljongen bjuder in till att sitta utomhus även när vädret inte är det bästa, tältduken håller både undan solens starka strålar och skyddar mot regn och blåst. 

Paviljongen säljs inklusive sidoväggar och myggnät, med stängda väggar hålls värmen kvar inne i tältet och du kan njuta av sena sommarkvällar utan att det blir för kallt. Myggnätet passar perfekt under dagarna och låter de friska vindarna ta sig in samtidigt som mygg, flugor, getingar och andra insekter stängs ute. I taket finns dubbla ventilationshål som skapar en god ventilation och du slipper den där varma och instängda känslan när solen gassar eller när tältet är fullt av trevligt sällskap.

Längden och bredden på paviljongen är 4 meter och höjden är 2,6 meter. Den stabila stålramen som utgör paviljongens vägghörn har måtten 80 x 80 mm och stålramen för taket har måtten 15 x 25 mm. Tältduken har en neutral, ljus beige kulör och är tillverkad av polyester.

En paviljong är härlig och naturligt inbjudande plats som lockar till trevligt umgänge. Dessutom förlängs sommaren då paviljongen får en att vilja sitta ute från den första glimten av våren till sent in på hösten.

Specifikationer

Längd: 4 m
Bredd: 4 m
Höjd: 2,6 m
Färg: Beige
Stålram: 80×80 mm
Stålram tak: 15×25 mm
Material: 300 g polyester
Material sidoväggar: 160 g polyester